Rabadzija
Član
Spremite se ljudi na ponovno "cupanje brkova kulaka".....vidite da ovaj nas AV 'oce po vise osnova da nadmasi i samog TITA tako da i po mracnim stvarima ce ga nadmasiti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja nikada ne obeležavam prasiće koje tovim za svoje potrebe, a i inače nikada nisam prodao tovljenika, pa se lokalni veterinar ljuti na mene jer mu ne dozvoljavam pristup u dvorište da obavi tu radnju...
Onda sam mu rekao da ako slučajno neko naiđe u kontrolu, držim se priče da su krmci nabavljeni prekjuče iz ritova na Dunavu ili šuma Donjega Srema i zato nisu obeleženi...
Ondak se malo primirio i uredno me zaobilazi...
Trenutno imam 2 komada u svinjcu, kupio sisančad, jedno imalo 8 a drugo 7 kila...
Ovo od 8 sada ima 50, a ovaj od 7 jedva 30-tak...
Ne vidim problem ako redovno vakcinišem svinje, što uredno radim, i to kuga, crveni vetar,šuga i gliste...
Ne prometujem svinje, tovim ih isključivo za sopstvene potrebe...
I gde je tu problem na koji ti ukazuješ?
Da nisi ti neki klaničar pa bi da zaradiš?
Ovlašćeni klaničar, dođe po bika koji je iščašio kuk i ne može da ustane,leži već 2 dana i ne ustaje, gazda u delirijumu, ne zna šta će sa sobom ( ni sa bikom), pod lekovima, bik ima 450-500 kila, NE SME DA GA KOLJE, ZAKON MU ZABRANJUJE i prodaje ga klaničaru pod prinudno klanje za 200-300 evra, a samo tele pri ubacivanju u tov je platio 400?
JEL' TO PROBLEM?