muha
Član
Ljudi hitno trebam pomoc zanima me kako da ispecem zeca na nacin koji je prikazan na slici. Posto je razlicito meso od janjeceg pa vjerovatno treba drugacija vatra i drugaciji nacin pa molim misljenja sto vise!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam koristio i od jabuke ,ali nisu ni prineti gebijevim granulama.I po izgledu ,a i zecevi radje jedu gebijeve.
Nemam kokoške, imam piliće tovne, brojlere. Dodajem novu trinu kad isprljaju staru, a 2-3 puta sam do sada sve čistila i uklanjala svu isprljanu, u džakove, pa vežem, pa u kantu za smeće - odneli đubrari bez problema.I moji kunici su u gradu i nema nikakvog mirisa, jes da se tepsije peru ujutru i uvece nema nikakvog mirisa. Ako ti kokoske ne smetaju ni tebi ni komsijama onda nema problema. Sta radis sa dubretom od kokosaka. Mislim da ih drzis u kavezima na zici i da imas tepsije koje cistis svaki dan.