Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hvala Megi bas sam i ja danas na pijaci cuo tu cenuMegi je napisao(la):Jecam 22 din.
Zob 18 din.
zima je napisao(la):Odvoj svaku posebno ili bar onu sto se koti
Hvala...probacu nesto od toga,mozda uspem...sos je napisao(la):Najbolje da ih odvojis ili pokusaj da im pregradis tako da svaka bude sama.
Mozda su pojele mlade zbog stresa ili manjka vode. poz
Svakako odvoji, bez razmišljanja...SasaK je napisao(la):Imam problem,3 zecke,majka i dve cerke,u zatvorenom prostoru,sa kucicama unutra za kocenje,kad se okoti jedna od te tri ove dve ili joj pobacaju mlade ili pojedu,vec treci put se kote i sve isto,molim za pomoc...Hvala
Nije,kad sam juros otisao da ih nahranim,video sam zenku koja se okotila,bila je krvava,i stojala je ispred kucice,a druga je grickala noge od jednog malog mrtvog kunica,kad sam video odmah sam ga izbacio napolje!!Ali te iste zenke su se kotile prosle godine,cak su dve zenke imali dva gnezda u jednoj kucici,jedna 6,druga 5 i svi su lepo preziveli,ne znam sta im je sad...BRZI je napisao(la):Jesi siguran da to nije napravila sama jer mozda je po sredi kanibalizam.
Obicno zenka brani svoje mlade, kunic je po prirodi grupna zivotinja zive u vecim stadima da tako kazem,i mislim da to sto su zajedno nebi trebao biti problem.Naravno ako nisu u nekom skucenom prostoru.
Cega 10-tak komada??Gačević je napisao(la):Ko može da mi pošalje 10 tak komada brzom poštom do Prijepolja.
Gačević je napisao(la):Ko može da mi pošalje 10 tak komada brzom poštom do Prijepolja.
edmon je napisao(la):Peto nisi valda ti kokoska, pa kunica covece.