@DACHA SMEDEREVO Upravo tako puska u ruke i 2 patrona, bez preteranog nerviranja nego ubijes ga i cao. Meni je pre neki dan komsijini haskiji udavili 2 kokoske, ja se jos lako iznerviram, jso ako su u pitanju zivotinje koje gajim psnem skroz, hteo da idem kod komsije i da mu pred oci pobijem go*na, nego mi majka nije dala, nego ona otisla na finjaka da kaze da se zatvore dok sam ja kuci lupao pesnicama o zid, pomodrele mi ruke, zglobovi krckaju... 2 veceri posle vracam se iz skole i vidim komsiju, i kaze moram da dodjem da ti nadoknadim stetu, ja mu rekao nije meni stalo do para, 2 kokoske ne vrede mnogo, relativno nista, budi srecan sto ti nisam pobio kucad, ali sledeci put se nece izvuci, a ako nesto se protivis nije problem da dobijes budak po sred cela. Covek cuti ne progovara. Ja sam 1000 puta rekao moja kucad kad naprave neku stetu odmah ubij nemoj da mi se zalis, nego sekiru, pusku sta god i ubij, ne bunim se. Ali nemoj da mi pustas kucad po selu da mi prave stetu.
Srecom meni NLT bio zatvoren inace kokoske bi mi bile jos uvek u punoj nosivosti, a haskiji bi bili na oporavku kod veterinara ili uveliko zakopani.