Zhexy
Član
Ja bih da uvedem ventilaciju, 2 ventilatora jedan gore jedan dole, donji izbacuje amonijak, gornji izbacuje topao vazduh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel ne racunas na promaju da ima ne smetaJa bih da uvedem ventilaciju, 2 ventilatora jedan gore jedan dole, donji izbacuje amonijak, gornji izbacuje topao vazduh.
Ako rade oba ventilatora odakle ce dobijati vazduh? Svori ce se vakum ako rade oba a nema drugog dotoka vazduha.Ja bih da uvedem ventilaciju, 2 ventilatora jedan gore jedan dole, donji izbacuje amonijak, gornji izbacuje topao vazduh.
Pa jedna moj kolega svake godine nabavlja te vakcine iz Ceske,za svoje kunice pa mu ja kazem da i meni naruci,40 doza 22 e tj 40 kunica moze da se izvakcinise sa njom...meni treba 20 a ostalo sam rezervisao drugarima koji drze po 2-3 kunica,tako da mi nece nista ostati...A verovatno ce da bude u nekim Veterinarskim stanicam tih vakcina!
Tao mozes da zakacis na komarca i ni onda nece pobeci.Jeftinije vam dodje da kupite elektronske rasterivace komaraca ....
Mislim da je 1cm mali razmak izmedju dve zice (ako hoces za pod)...minimum 15mm da ne bi zacepljavali brabonjci i dlaka.Zica 4x1cm jel odgovara za pod kaveza, to je punktovana zica, debljina je ok, ali me interesuje da li odgovaraju rupe? Tabla 2x1m kosta oko 1000din.