Susret članova Poljoinfo foruma na NS sajmu 2011. godine

nisam iskreno alo sam se predstavio i rekao sam da sam clan foruma,malo sam slagao da niko nije prisao,prisao je jedan lik sto je sve zvao na stand zemun polja oprostice mi stvarno nemogu da se setim kako se zvase :D i ponudio mi da dam interviju za neku televiziju jer bas u taj trenutak i oni naidjose koliko se secam!Salim se malo ne ljutim se na vas najverovatnije cu i ja doci sa celom ekipom mladim poljoprivrednicima iz Paracina jer idemo skupa autobusom ali neznam kada cemo stici u koliko sati i koji tacno dan znam da vodja puta rece da cemo ici kada stocan dan tako nekako kada je glavan dan oko stoke nesto ja stvarno nisam toliko upucen jer ne pratim to!:ppozdrav:

@ draganpan

Koja je to onda okolina Kraljeva. Kod nas okolina NS je nekih 10 km. A kod va se izgleda sve se mnozi sa 10.

hebo okolinu onda , ja za sat vremena sam na gazeli

Ala je okolina,kao da sam ja napisao okolina BG-a a do njega imam sat,mozda i manje zavisi od gasa.
Okolina Kraljeva je zato što pripadam okrugu sa sedištem u Kraljevu, a na putu do njega nemožeš ići brže od 60 do 70 km/č
A iz iskustva kada sam govorio da sam iz Raške neki vaši komšije su me pitali da li je to Kosovo.
I treće ovo je internacionalni forum, pa kada sam bio u Zagrebu nisu ni čuli za Rašku, a jedva su ukapirali gde mu je to Kraljevo.
U krajnjem slučaju nije ni važno odakle je ko jer nemožemo svi živeti u Beogradu i Novom Sadu, iako su za mene lepi i mili oboje pa jedva čekam kada ću doći jer nisam bio već tri godine.

Al si stvarno blizu Kraljeva boli glava.

dvsvar.jpg

Pre bi napisao Novi Pazar

Peto 1
Ako uvećaš mapu razdaljiuna je još veća. Ali mi odavde (uz već opisano) u bolnicu idemo u Kraljevo u Zatvor u Kraljevo, žena mi je iz Kraljeva a i Kraljevo je grad, za razliku od Novog Pazara i u Pazar idemo samo u šoping

Od Kv do Raske ima 60km,ali je slabo naseljena oblast.Drugo,Raska teritorijalno pripada Kv.Trece,kad ovi iz Obrenovca i Lazarevca kazu da su iz Bgd,Raska je onda predgradje Kraljeva.A i NP pripada teritorijalno Kv,kao i Mat.Banja i Vr.Banja.Tako da...

Gospodo,drzite se teme,svaki dalji offtopic brisem.

Okrim
savoris
branko
kishrobert
peto1
Lala iz Banata
mcbaycow
North ARMY
šandor
Rale 83
panonac

Nazad