Susret članova Poljoinfo foruma na NS sajmu 2011. godine

Ja cu verovatno doci na sajam sa visokom poljoprivrednom, posto vode nas studente, ali ne znam kog datuma tacno

I ja bih voleo da vas vidim ali neznam tacno kada dolazim posto sam dosta daleko. moracu da se sa nekim udruzim radi troska.
U svakom slucaju dajte informaciju kada je dogovor pa ako se uklopim... vidimo se

Ja sam prosle godine dolazio i nisam se lepo proveo i ove godine necu sve dok ne naucite da organizujete susrete javio sam se grupi na standu zemun polja sem mene niko nije rekao kako se ko zove tako da nisam nikog ni upoznao ::prica:: znam da nisam mnogo aktivan na forumu ali ipak je bio red da neko pridje pozdravi se i predstavi :ppozdrav:

@ draganpan

Koja je to onda okolina Kraljeva. Kod nas okolina NS je nekih 10 km. A kod va se izgleda sve se mnozi sa 10.

Ja sam prosle godine dolazio i nisam se lepo proveo i ove godine necu sve dok ne naucite da organizujete susrete javio sam se grupi na standu zemun polja sem mene niko nije rekao kako se ko zove tako da nisam nikog ni upoznao ::prica:: znam da nisam mnogo aktivan na forumu ali ipak je bio red da neko pridje pozdravi se i predstavi :ppozdrav:
A jel si ti derane imao kacket ili majicu?

Nazad
Vrh