Susret članova Poljoinfo foruma na NS sajmu 2011. godine

@ Bibliotekar

Dogovor oko susreta nisam ja doneo al se vecina do sada slaze da bude u utorak 17 maja. Ko ima sta da poradi to ce uraditi u subotu i nedelju a sto ostane zavrsi u ponedeljak tako da je odreden utorak za druzenje. Nadam se da cemo se okupiti u vecem broju nego prosle godine. A onaj ko ce dolaziti neka se izjasni zbog spiska koji se treba unapred pripremiti da ne bi opet pisali za sankom.

Kraljevcani ko je zainteresovan za odlazak na sajam nek mi se javi na pp,da vidimo da se organizujemo za prevoz.

Sam je otisao,
K.R. nema ingirenciju da ikoga otera!
A docicu sa njim na sajam,ako bude on vozio.

@ Peto1
Predlažem da okupljanje ispred ulaza Sajma bude u 11 sati, da bih mogao da se časno dovezem do Novog Sada.

Unapred zahvalan
Internet Bibliotekar
(putnik iz Podrinja)

Lepo a sta ako taj dan pada luda kisa niko nece da ide po kisi.da li postoji mogucnost pomeranja datuma u tom slucaju i da li priznaju ulaznice za drugi dan? @Rale slazem se.

Lepo a sta ako taj dan pada luda kisa niko nece da ide po kisi.da li postoji mogucnost pomeranja datuma u tom slucaju i da li priznaju ulaznice za drugi dan? @Rale slazem se.
Ala palamudite...pa prosle godine smo se okupili,paaaa...padala je, ja verujem ceo dan i niko,ali niko se nije otopio.
Odredjen je datum,a vi se usaglasavajte.

Da, čak smo i čast i piva imali po volji... Iako nije bilo toplo.

Za to moramo zahvaliti ZP štandu.

sve zavisi od obaveza kakve ljudi imaju, ko nema obaveza on ce doci 17og pa kakvo god bilo vreme, a ko je sprecen i nemoze da dodje ima ovu temu pa sa ljudima koji takodje nisu u mogucnosti da dodju taj dan moze da ostvari komunikaciju, mislim da nema razloga da se Kish ljuti...:ppozdrav:

sve zavisi od obaveza kakve ljudi imaju, ko nema obaveza on ce doci 17og pa kakvo god bilo vreme, a ko je sprecen i nemoze da dodje ima ovu temu pa sa ljudima koji takodje nisu u mogucnosti da dodju taj dan moze da ostvari komunikaciju, mislim da nema razloga da se Kish ljuti...:ppozdrav:
Normalno da ne mogu svi ljudi doci,imaju obaveze,xxx razloga....
i nisam ja ljut,nego me je izvukao iz takta post od srdjana,gde on pita da li ima nekog drugog plana,ako bude kise!
Prosle godine je ceo,ali ceo okup kisa padala i niko nije susret zbog toga napustio.

I verujte da je bilo fenomenalno i fenomenalno je bilo kako smo bili ugosteni od strane ZP instituta!

Nazad
Vrh