Kurkela
Banned
Koliko kosta Milkivit u Germany, a koja je ovde cena?
Nisam radio sa njim.
Nisam radio sa njim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bogomi i ja mislim da si upravu, cijena sve govori....none 73 je napisao(la):moje iskustvo mlogo lose drzi se proverenih firmi a ostalo okaci macku o rep
A prijatelju kolika je cijena tog startera? Za 28 dana su prasad pojela po 4kg hrane, a imala prosjek 18-19kg sa 42 dana? To mi je nejasno nešto, možes li mi to pojasniti....Vjerovato je krmača dobra na mlijeko, ali ipak mi je to prevelika kilaža, a mala konzumacija hrane po prasetu....savak je napisao(la):nisam hranio groverom nego samo sa tim SPP počeo sam da ih prihranjujem od druge nedelje,odlučio sam ih sa šest i imaju oko 18-19 kg prosek.Od druge do šeste nedelje su mi pojeli 50kg. tog startera njih osam.
marko nk je napisao(la):Post je spojen: [time]1296078818[/time]_________________________________________________
A prijatelju kolika je cijena tog startera? Za 28 dana su prasad pojela po 4kg hrane, a imala prosjek 18-19kg sa 42 dana? To mi je nejasno nešto, možes li mi to pojasniti....Vjerovato je krmača dobra na mlijeko, ali ipak mi je to prevelika kilaža, a mala konzumacija hrane po prasetu....savak je napisao(la):nisam hranio groverom nego samo sa tim SPP počeo sam da ih prihranjujem od druge nedelje,odlučio sam ih sa šest i imaju oko 18-19 kg prosek.Od druge do šeste nedelje su mi pojeli 50kg. tog startera njih osam.
moj kum je hranio jedno vreme sa tim lira mix,nije ga kupovao nego je izvlacio novac kroz nekakvu kompenzaciju.kad ga je potrosio nije ga nastavljao,vratio se na staro.kaze nije nikako zadovoljan.doduse u nasem kraju i nije nesto ni zastupljen i dosta naroda cak i nezna za njega.to je sto ja znam o tomeacosrbo90 je napisao(la):Pozdrav.Ima li neko iskustva sa Lira Mix premixima i dopunskim smesama?Koristim dopunsku smesu za tov svinja Lira super 35% proteina i za sada sam prezadovoljan.Posto sam tek poceo da se bavim svinjarstvom planiram da koristim Lira mix i u odgoju prasica i krmaca dojara.Ima li neko iskustva sa ovim premixima i dopunskim smesama?