mixer87kac
Član
I kod mene je niklo jedno 70%. Pa se sad popunjava posle kiše. I to baš lepo. Videćemo kakav će biti...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
što se tiče nicanja suncokreta nećeš imati razlike u prinosu što se tiče kukuruza hoćeš. najgora kombinacija je ako je 80 posto nikao a 20 nije ako je velika razlika u visini to jest vremenska rezlika u daiumu nicanjaI moj suncokret je jako različit (u istoj njivi). Negde je skoro do kolena a negde do člankova. Prvi put sejem suncokret i nemam pojma o čemu se radi.
(I kukuruz mi je takav, ne znam šta se dešava ove godine jer to viđam i na tuđim njivama.)
Što se tiče nicanja, mojom greškom je pongde pliće spremljeno i baterije tamo nisu mogle da imaju zadatu dubinu i taj suncokret je posle kiše nikao. Ali slaba vajda od njega jer te niknute zečevi tarupiraju samo tako... Srećom, radi se o malom procentu naknadno niknutog suncokreta. Nalazim i po koju veću biljku sa odgriženim vrhom, ne znam da su i tu zečevi krivi ili je to srna odgrizla. Neko mi reče da će i te biljke nastaviti da rastu ali da neće imati glavicu.