Suncokret 2025

Opa Djurdjo, tako se znaci skupi za nov traktor
nesekijraj se druze.na kraju sam malo popusio i ja.trebalo je jos po prikolice da odvezeme da bi bili kvit nisam ocekiva da je bas tako lagan bio toejst bilo malo kila u prikolicama.al pre ce se skupit za novtraktor radeci citav dan na polju a ne viseci ovde na forumu ceo dan svakidan

nisam rekao druze da me preaviro.leb te citaj sta pise covek me uverava da nema vise od 22 23 a na meracu na monitoru pise uradeno 17 i nesto hektara.covek misli da me prevario naplaceno 22jutra al nezna da su neke ture zavrsile kod mene u hali
takjo da druze nelupetaj ti i ako nisi nikad radio usluzno njive nepravilnog oblika.tebe ak prevare za 1 1,5jutro na pravilnim ostavi se usluga

ma zate pravocrtne lako druze al kad su nepravilnog oblika druze sa 5 6 spiceva u njivi ehtu druze bezmeraca ne vredi usluzno ici radit.
Svodjenje računa je bilo na kraju završene žetve, a ti si u toku same žetve neke prikolice odvukao sebi. Znači unapred si to uradio.

A šta bi bilo da je on na kraju rekao stvarnu površinu??? Ti bi ćutao za one maznute ture.

A ako si znao da će te slagati zašto si mu uopšte i radio žetvu...

Iz svega ovoga što si napisao da se zaključiti da si daleko veći prevarant od ovog što je slagao površinu.

Ja imam sličnu situaciju, a na obe parcele Neoma, isti dan sjetva, isti zemljišni, ista gnojidba.

kod mene je razlika u zemljištu primarno i viballi. Grublja je zemlja i probio se čičak i ambrozija kad su kiše razbile buse. Viballa ga je uštopala i to poprilično, a bio je 3-4 para dobrih listova kad je prskan. Dio je prskalica preskočila i tu je razvio i debelu stabljiku, šire listove i veće glave. Naravno i ambrozija i čičak su narasli.

Ispod je slika, 9 dana nakon viballe, označio sam dio koji je preskočen, već tad se vidila razlika u volumenu.
4NMUQI2qQdiDd9if4hQA6Q.png
Suncokret iskombajniran jučer i danas, za prvi put prezadovoljan. dvije parcele su u pitanju podjednake povrsine - ukupno 4,5 jutra, sjetva 12.4. na 21cm. Obje su za uskolisne dobile samo jednu primjenu - planiran je split.
parcela spominjana u citiranom postu koja je:
- kombajnirana jucer
- na losijoj zemlji
- prskana zemljisno i viballom
- prskana folijarno zadnji cas kad se moglo uci prskalicom
- jelen(i nesto manje svinje) joj je dosao glave s 5-10%
= 18-20m po jutru, vlaga 7.5%

druga parcela:
- kombajnirana danas
- kvalitetnije zemljiste
- prskana samo zemljisno
- bez folijarnog tretmana
= 26-27m po jutru, vlaga 5,4%

ukupno 10 tona naplativo

Svodjenje računa je bilo na kraju završene žetve, a ti si u toku same žetve neke prikolice odvukao sebi. Znači unapred si to uradio.

A šta bi bilo da je on na kraju rekao stvarnu površinu??? Ti bi ćutao za one maznute ture.

A ako si znao da će te slagati zašto si mu uopšte i radio žetvu...

Iz svega ovoga što si napisao da se zaključiti da si daleko veći prevarant od ovog što je slagao površinu.
prvi put sam radio tom coveku.cak sam mu i pokazao merac kolko pise pa se izlajo da to nevalja i neradi dobro.kad sam ga pitao zadnji put jel stvarno ima 22jutra opet je tako tvrdio.nakon toga su neke ture odvezene u moju halu i tu su cekale do njegove isplate tak da ne lupetaj ak me osobno ne poznas.a drugo druze to se desilo pre 9godina.da sam prevario i porkrao ljude nebi i dalje tolko puno imao usluga a trece kad radim usluge radim cestito nisam kao pola kolega ovde kad skida psenicu kosi skoro dokolena sam da sto pre uzme pare
haha covek je komedija sta pise :haha: :haha: :haha:
lule malo sam gledao tvoje postove.strasno koliko si druze bolesno ljubomoran na druge tamo prozivas nekog sto gradi halu dal si realan druze.verujem da bi tebi bilo draze druze da ceo forum ima prinose katastrofa ove godine a nesamo kiod tebe mada nisu to ni blizu katastrofa prinosi kak cujem kodtebe
Nije prevarant nego lopuza
bambula caci tosvom kojte napravio takog reci
strasno kako ovde iz nekih clanova proizlaizi na videlo zavist tacno se oseti ta zavist od kad sam postavio slike novog traktora.tacno ono nedaj ti boze da neko ima bolje od mene il ono bolje da susedu umre krava nehgo meni neki clanovi su u zadnjevreme lepo pokazali svoje pravo lice

Nazad
Vrh