slobapatrola
Član
Kako je krenulo vise kg ce biti suncokreta nego kukuruza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam dobio informaciju da test trakice koje se ubacuju u samlevenu soju radi gmo testa reaguju na GEN u soji koji je tolerantan na glifosat a ne na samu aktivnu materiju. Proverite ipak ovu informaciju u kuci koja radi analizu uzorka na vasem otkupnom mestu.@Peet Imam nesto soje koju cu morati desikantom raditi,ili totalom.Nzm sta da koristim i koji desikant,koji je povoljniji.A total,rade test na njega ,nzm jel bi smeo,zbog gmo ? ...Reglone Forte sam koristio pre par godina,sad nzm i jel mogu naci njega.
Posto je Sirius bio ?.
Sirius je kupljen prosle godine i ne secam se cene!@Peet Imam nesto soje koju cu morati desikantom raditi,ili totalom.Nzm sta da koristim i koji desikant,koji je povoljniji.A total,rade test na njega ,nzm jel bi smeo,zbog gmo ? ...Reglone Forte sam koristio pre par godina,sad nzm i jel mogu naci njega.
Posto je Sirius bio ?.
Nisam merio vlagu pre tretiranja ali znam da sam zakasnio jer je vec bilo zrelog posejanog suncokreta.Peet, da li ste merili vlagu suncokreta u momentu desikacije?
Imam utisak da ste trebali ranije prskati.
Послато са SM-A217F помоћу Тапатока
cena vam je ta kao sto sam i rekao jos pocetkom avgustaoko 420 evra+pdv