Reč herbicid potiče od dve Grčke reči herbos Što znači biljka i cedere što znači ubiti. Znači herbicid mora da ubije korov a ne da ga umrtvi ošamuti ili slično.... To Fusilade radi, za razliku od njega kletodim i fokus ultra urade posao.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa kletodim je ista hemijska grupa kao flupisor, Floyd i fusilade. Ne vidim kako bi on mogao da deluje, a ovi ostali ne.Flupisor ,Floyd i Fusilate ne mogu da pipni sirak a niti ljulj ili nešto slično...Kletodim.jedino i Focus ultra..
Daj boze da bude tako inace parcela 5ha sigurno 30% suncokreta zarazeno,a drugacije za bolest kazu da je rak suncokreta,napada koren i donje listove polako se susi biljka duplo je manji od ostalih ,sad ako se oporavi super,imam pitamje za iskusne ratare,da li mogu prskati fungicidom da zaustavim sirenje i napredak bolesti ili netreba? Misljenja su podeljena tako da neznam sta da radim,bolest je opaka,uzima nemilice ,usled vlaznog i hladnog vremena ispod 30°C.........u pitanju je pioneerov exspres sun l99Bude dobar suncokret bez problema.
Licno nisam primetio ovo sa Fusilade-om, da samo umrtvi i da posle raste, svaki put mi je uradio posao, dok kopija Flojd omanuo dve godine, samo dotakao sirak, o Panteri, Quicku da i ne govorim, samo su prihranjivali korov....doduse nisam Fokus nikada koristio, probacu bas sl god, ali kod mene Fusilade uradio posaoReč herbicid potiče od dve Grčke reči herbos Što znači biljka i cedere što znači ubiti. Znači herbicid mora da ubije korov a ne da ga umrtvi ošamuti ili slično.... To Fusilade radi, za razliku od njega kletodim i fokus ultra urade posao.....
Od kada sam jednom uzeo Kletodim na Fusilade i slične se ne vraćam.... Napominjem da Focus ultra još nisam probao..Licno nisam primetio ovo sa Fusilade-om, da samo umrtvi i da posle raste, svaki put mi je uradio posao, dok kopija Flojd omanuo dve godine, samo dotakao sirak, o Panteri, Quicku da i ne govorim, samo su prihranjivali korov....doduse nisam Fokus nikada koristio, probacu bas sl god, ali kod mene Fusilade uradio posao