Suncokret 2025

Ne znam kako je tebi ovo uspelo ali ovo nije moguce bar iz mog iskustva. Donosili su mi ljudi da im sejem sve i svasta. Seme staro dve ili vise godina mozda ima procenat klijavosti ali energije nema dovoljno da izadje iz zemlje i ugleda Sunce.
Slazem se sa tobom.. od prosle godine moze slobodno ali se mora voditi racuna da nije bio predeklarisan.. sve sto je starije od 2 godine ni dzabe da mi daju sto se tice suncokreta.. ne znam kako je ranije bilo ali od kad ih mažu sa kojekakvim čudima poslednjih 5 6 godina izgube i eneriju i klijavost.. mnogi se opekli.. nekima i licno sejao..

Extra radi posao samo mu je cena zestoka a ide 3 l po ha.. kad radis mont terbis dodas i njega zbog cicka jer oni propustaju cicak.. u toj trojnoj kombinaciji ide 1+1+1..

Dobio sam preporuku za 1l po ha. Plus terbutilazin iston 1l po ha...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Ja to ne bi koristio.Viballa ti to sve očetka bez problema, ako seješ express hibride možeš da je mešaš sa Tribenuron metil-om i čista njiva.

Ako mislis da ces imati veci prinos ako ga ne prskas preko lista, nije tacno. Ne utice to na njega. Imazamoks je znao da sjebe suncokret, expres ni da dirne.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Vibala ga spička trenutno dok ne završim prskanje onaj prvi prihod se već oklembesio sad koliko utiče na prinos materina ga znala ali sigurno da mu nešro odnese

Nazad
Vrh