Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo 4 godine isli suncokret na suncokret i to u krupnim parcelama sa po 40-50haPosle koliko sme da se seje suncokret na parceli gde je vec bio suncokret sejan? Uzeli smo neke parcele u zakup a do ove god smo radili samo psenica, kukuruz pa bi da promenimo malo (lakse spremanje za psenicu posle suncokreta)
Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka
Nemoj puno lomiti glavu šta je pametno šta ne,u zadnjih par godina ispada da ništa nije pametno sejati,ako si odlučio tako rokaj...Tako je, na 2 godinu bi isao, e sad koliko je to pametno nzm..
Poslato sa NAM-LX9 pomoću Tapatoka
Ja samo tako radim vec 4 godine, cela povrsina podeljena na ~3 dela i vrtim kukuruz-suncokret-psenica(i po malo jecam i ovas)..a sta mislite da li je pametno sejati suncokret a predusevi su 2024 kukuruz,2023 psenica, 2022 suncokret ?
A jesi radio suncokret-soja ?Ja samo tako radim vec 4 godine, cela povrsina podeljena na ~3 dela i vrtim kukuruz-suncokret-psenica(i po malo jecam i ovas)..
A jesi radio suncokret-soja ?