Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači nije ko soja da gubi klijavost sa vremenom?Сеј слободно, ја сам сејао и пет, шест, а можда и седам година старо семе. Све је никло без икаквог проблема.
Дефинитивно није као соја, чак сам имао и запрашеног семена неки инсектицидима па није изгубило клијавост. Иначе семе стојало у шупи на сувоме чак је било да су мишеви ушли у пар врећа и погрицкали скоро сав сунцокрет у њима.Znači nije ko soja da gubi klijavost sa vremenom?
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Ne znam kako je tebi ovo uspelo ali ovo nije moguce bar iz mog iskustva. Donosili su mi ljudi da im sejem sve i svasta. Seme staro dve ili vise godina mozda ima procenat klijavosti ali energije nema dovoljno da izadje iz zemlje i ugleda Sunce.Сеј слободно, ја сам сејао и пет, шест, а можда и седам година старо семе. Све је никло без икаквог проблема.
A da testiram seme, posejem u saksiju 50tak semenki ,da li bi to bilo merodavno ?Ne znam kako je tebi ovo uspelo ali ovo nije moguce bar iz mog iskustva. Donosili su mi ljudi da im sejem sve i svasta. Seme staro dve ili vise godina mozda ima procenat klijavosti ali energije nema dovoljno da izadje iz zemlje i ugleda Sunce.
Ja ću baciti oko 70-80kg/kj urejeKoje vestacko djubre bacate pod suncokret?
Веруј ми да је изашао једино што је било свега од пионира, квс, НС, синђенте. И кад је тај део њиве никао где ми је зафалило семена па почео да цвета е тек тада се видела разлика и у расту и у цветању било шарено. Ја сам то што ми остане чувао највише до идуће сетве али отац мој је као хрчак све скупља и чува. И када је зафалило он оде до куће и донесе све те вреће што их је склонио од мене. Кад је имао склоњено и сачувано семе синђентине арене и квс бароло.Ne znam kako je tebi ovo uspelo ali ovo nije moguce bar iz mog iskustva. Donosili su mi ljudi da im sejem sve i svasta. Seme staro dve ili vise godina mozda ima procenat klijavosti ali energije nema dovoljno da izadje iz zemlje i ugleda Sunce.