milovan vrsac
Član
A skupa ko otrov.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako mislis ni da pipne ? Meni se cini da joj bas prija, posle vibale je pozelenela i dobila onu modru boju kao posle ureje.Ekstra je dobra za ambroziju. I to je sve što ona može. Ovo sve ostalo zaboravite,tatulu ni ne pipne. O ostalima da i ne pricamo.
i umanji prinos, da li primetio neko?Vibala je resenje za prskanje.
Ako nije prerasla unisti je ili bar zaustavi, ali zato pepeljugu koja je do kolena sprzi isto i cicak i ambroziju.Kako mislis ni da pipne ? Meni se cini da joj bas prija, posle vibale je pozelenela i dobila onu modru boju kao posle ureje.
Ja ove god na jednoj parceli imao prilepače nenormalno. Nije bila prskana štrnjika prošle godine.sa dozom od 0.5 l po kj rešava i nju.vibala je resenje samo za ambroziju prvenstveno. U tome je stvarno pobednik.Pa koliko vidim vibala resava samo ambroziju i cicak. Dosta sirokolisnih korova ne resava.
Да ли је код вас неко из општине долазио да обиће и утврди насталу штету на тим пријављеним парцеламаDanas sam dobio resenje od opstine u vezi 100% stete od vetra na suncokretu koja se desila ove godine u julu mesecu. Opstina ce mi pomoci sa 20000 dinara po jednom k.j.
Ja ga sejem zadnje tri godine sa Bakardijem uporedo pola pola i ništa ne zaostaje za njim ima bolji porast i lepše izgleda.Ove godine je Bakardi bio bolji , dok prošle godine sam ihao neke parcele gde je Lg bio bolji .Po meni ok hibrid vredi probati .Vi imate dosta vetra ko mi ove godine polego je nesto malo isto ko Bakardi.Jel sejao neko LG 50.635 Clp i kako se pokazao?