Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skinuo sam 350kj suncokreta,sto moje,sto usluzno. Par puta je zetvu prekinula kisa,a neke parcele su bukvalno za 3 dana pregorele,jbga takva godina. Ja najvise volim da radim kad je vlaga 9-11%,ali ne mogu svu povrsinu da uhvatim sa tom vlagom. Ali i ovako sam prezadovoljan,bilo je i pozitivne bonifikacije,a i nisam premetio da sam imao manji prinos gde je bila vlaga 6%. Sta vise,hl nikad bolji. 2 zmajevke 9.5t. Pa daj boze da tako bude svake godineCudi me da je tvoj kombajn i da si ti kombajner pa da docekas da vlaga padne na 5. Sto se tice samoniklog nice on dosta godina posle zetve.
Zasto bi mi skidali 5% ako ne mora. Suplja zrna ce izbaciti i da radis sa 10% primesa. Uverio sam se da nije bas tacno da se bolje prodje sa vecom vlagom i vecim primesama. To je prica otkupljivaca, on na primese od 7% i 12 % vlage,uzme ukupno 8%.U čemu je problem sa 6-7% primesa?
Ove godine se isto uverio, dve zmajevke iste, isti traktor, prva vlaga 11,7% 10 tona u zmajevkama razgrcane, druga tura posle par dana 7,9 vlaga isto 10 tona, treci put vlaga 6,2% 9200 stim da je tu gde je vlaga 6,2% tu je hektolitar bio los, izgoreo sav nesto a radio prvi u selu, na ove dve gde je u zmajevkama bilo 10 tona hektolitar bio 44 a u vlagi velika razlika. Samo laprdanje i netacna informacija da sto je vlaznije to je teze. Takodje primese smanjujem na minimum, 3,5% nisam presao ove godine ni u psenici i u suncokretu.Zasto bi mi skidali 5% ako ne mora. Suplja zrna ce izbaciti i da radis sa 10% primesa. Uverio sam se da nije bas tacno da se bolje prodje sa vecom vlagom i vecim primesama. To je prica otkupljivaca, on na primese od 7% i 12 % vlage,uzme ukupno 8%.
Matijevicevi kod nas kad predje 10% vlage,prekidaju posao. Ne bih rekao da oni ne znaju sta je isplativije.
Eh, da si na tim parcelama imao Syngetu nastavio bi sigurno psovku do kraja!Le 99 oko 2.4-2.5t po kJ.
Malo meri mamu mu ....
Zadnja njiva neki ha pionir 2750Eh, da si na tim parcelama imao Syngetu nastavio bi sigurno psovku do kraja!
Na koji razmak u redu je posijan?Pauza do daljnjeg.
Sumo Sun u ritu.
Toliko je presavijen da su pogače mestimično na 30 cm od zemlje.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока