Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislio sam na zrno suncokreta.
Jedino da vraćamo akontaciju . Kod nas u ataru ,suncokreta ima još po koja njiva.Sa ovim jakim prinosima ce nam spustiti cenu, garant. Svima nam je rodlio iznad ocekivanja. Ja gledam svoj dugogodisnji prosek i ispada da je ovo jedna od rodnijih godina.
Kod nas je 58 akontacija.Nema vracanja, taknuto - maknuto.
Meni je placen 55 din
A rodio je ekstra u cijeloj drzavi, znaci kod mene osobno je bilo nekih njiva sa 4.8 tona u standardu sy neoma. Novi rekord stari je bio 4.7..... Prosjek oko 4.5 tona ce bitNece vam spustati u rh se dogovoraju sa cijenom konacnom oko 57 dinara plus pdv
Ja godinam sejem Neomu u plodoredu suncokret psenica u tanjiranom i uvek prskam sa 0.7 do 0.8 l/kj Imazamoxom, nisam nikad primetio da lose deluje po psenici. Kakva je godina takav je rod. Jedino na nekim parcelama poceo je vise samoniklog suncokreta izaci. Verovatno to cu da resim totalom. Spremanje parcele i setva kroz korova negde od 25-28 Aprila pa total pre nicanja.Ovoga se i ja plašim,razmišljam da poorem te njive gde je bio CL,ne znam da li ću time dobiti nešto mnogo.
Dobices sigurno.Ovoga se i ja plašim,razmišljam da poorem te njive gde je bio CL,ne znam da li ću time dobiti nešto mnogo.