Sudarski Bojan
Član
Jel cela njiva kao ovde na slici?Ako jeste narani svinje i nebrini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Blago tebi kad imas konje! Kako je cena goriva krenula ne znam mi koji nemamo konje cime cemo zagrnuti.Pozdrav kolege zemljoradnici. Ja sam na hektar morao konjem da zagrnem, pobegao mi za 5 dana. Inače na toj parceli sam bacao stajnjak pre 3 godine i više imam problema sa širokolisnatom pretežno tatula. Prskao sam samo protiv sirka posto Barola ne sme protiv sirokolisnate, i sad sam se napatio sa tatulom još sam i zakasnio malo.
Nemam konje druže, platio sam 3000 po lancu, odnosno oko 5300 po hektaru. I to sam jedva našao.Blago tebi kad imas konje! Kako je cena goriva krenula ne znam mi koji nemamo konje cime cemo zagrnuti.
A ti uzmi dva, imace dobar trening, a i posle će imati bolji start na trkamaIma drugar trkačkog,nudi mi za špartanje a bojim se da neće moći vući Tupanjac 6 redi.
Jedino da ga uzjases, ne bi ti mogao da ga pratis.Ima drugar trkačkog,nudi mi za špartanje a bojim se da neće moći vući Tupanjac 6 redi.