Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kondi sakrio glave pod liscem za razliku od Neome.Kod Neome su vece glave,ali redji sklop tako da se ne bih usudio da prognoziram.Arisona je prvi put u mojim njivama,za sad parira ostalima!
Mi imamo kvalitetnu zemlju,ali ipak soja ne daje one prinose koje ostvaruje recimo Savino Selo koje je par kolometara od nas.Mi se prema suncokretima odnosimo sa postovanjem,a nikako kao korovskom biljkom.Mnogima pa tako i meni on otplacuje kredit,a zadnjih desetak godina je jedina kultura sa ujednaceni prinosom kako u susnoj,tako i u kisnioj godini...Prinosi su se ustalili na preko 2t pa cak sam ja licno 2013-te imao 3045khg po katastarskom jutru plativog suncokreta(pisao sam o tome te godine)sa malim ulaganjem u vestacko djubrivo.Sejem iskljucivo Singentine hibride.Ove godine sam poceo sa fugicidnim tretmanom i mislim da ce se to ustaliti zbog skracenog intervala setve izmedju dva suncokreta,a mislim da cu krenuti i sa insekticidnim.Vec trecu godinu nema potrebe za tretiranjem od uskolisnih korova,jer su parcele ciste,a i posle suncokreta podobavezno dolazi psenica...
Ne znam sta ti sad ovo znaci?! Jel sam ja rekao da si popusio? Zasto takvo ponasanje?Ma da ti si sejao na 50 cm. i ravnjačio si,ima nade za tvoju soju a mi koji smo sejali na 70 cm. i nismo ravnjačili smo popušili...
Ma zezam se koji ti je???Svi smo u istim govnima...Ne znam sta ti sad ovo znaci?! Jel sam ja rekao da si popusio? Zasto takvo ponasanje?
Ne kupujem arendu već odavno...Vidi kad budes isao po selu da kupis arendu, mozda neko ima i ravnjac i grtal'cu.