mindjušar
Član
Nisi morao raditi na crno,tribenuron-metil je moćniji ![Prijateljski pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/ppozdrav.gif)
![Prijateljski pozdrav :ppozdrav: :ppozdrav:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/ppozdrav.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvi na crno, telus, rezon, mont![]()
Nisi morao raditi na crno,tribenuron-metil je moćniji![]()
Kakav vam je pioner 99? Kod mene lose ide, neoma ga obisla a sejano isti dan.
Tako sam se i ja zajebao prosle god i cekao da prskam preko lista.A,korovi su nicali svo vreme.Onda je suncokret otisao da nisi mogao uci u njega a korovi i nicali i ostali.Od sad samo korektivno.Nisi morao raditi na crno,tribenuron-metil je moćniji![]()
Ja cu izgleda morati presejati 10kj suncokreta 30.03 sejan,a jos uvek nice i vidim da ga zicar dira jbo sebe tu vec 4-5 godina kako nije psenica sijana i bas sada napao strasno mada i sam sam kriv drzavna zemlja proletnje oranje reko da pozurim sa setvom dok ima vlage ali ono zahladjenje mu je presudilo po mojoj proceni oko 70% je niklo tako da cim kise stanu idemo opet sve ispocetka!
Aco, da li znas da taj suncokret ima vise oleinske kiseline, tj preko 90%, sto znaci da ga otkupljivaci vise placaju. Kada ga budes prodavao, naznaci im to, da ga odvoje i provere, mislim da cdes za njega dobiti 4-5 din vise nego za obican...Posto sam nov oko Suncokreta. Sejao sam He 118 to je exspres hibrid. Da li sad drugi tretman mogu samo raditi sa pionirovim dupont Exspress 50 SX? Ili mogu ici i sa necim drugim?
Ja cu ispratiti situaciju do posle Djurdjevdana i onda mu ne gine presejavanje.Isto sam imao taku situaciju pre par godina i posle Djurdjevdana presejao bolji sam imao prinos od onih sto su sejani na vreme.I ja se premisljam u vezi onog u Lejama...Ospartali smo ga zbog jake pokorice i palamide,ali dosta kasni zbog pipe koja ga je obrstila.
Al u krugu ne znam bas koliko Km. ne sme da bude drugog suncokreta.Aco, da li znas da taj suncokret ima vise oleinske kiseline, tj preko 90%, sto znaci da ga otkupljivaci vise placaju. Kada ga budes prodavao, naznaci im to, da ga odvoje i provere, mislim da cdes za njega dobiti 4-5 din vise nego za obican...
Posto sam nov oko Suncokreta. Sejao sam He 118 to je exspres hibrid. Da li sad drugi tretman mogu samo raditi sa pionirovim dupont Exspress 50 SX? Ili mogu ici i sa necim drugim?
Aha, vidis u to nisam bio upucen. Videcu kad bude bilo, ako bude moglo nesto da se izvuce. Hvala na infoAco, da li znas da taj suncokret ima vise oleinske kiseline, tj preko 90%, sto znaci da ga otkupljivaci vise placaju. Kada ga budes prodavao, naznaci im to, da ga odvoje i provere, mislim da cdes za njega dobiti 4-5 din vise nego za obican...
Do koliko listova moze da ide Stockstar? Moj je poceo 5-6 da teraPosto su te svi napali za prskanje na crno, ja cu ti odgovoriti da uzmes umesto expressa koji je skup, Stockstar 20g, cena od 300-400din. i ides sa max. 1 kesicom na k. jutro.![]()