Suncokret 2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas odem da opicim prvu turu Pulsara(Kvazar 0,5lit)kada ono haos,jako los sklop,pojeo ga makazar,ima pipe,ima hrckova,ima zeceva i ladno sada kada ima 4 lista napao ga zicnjak,a tretiran kako treba.Sklop pola njive 45000 pola 35000.

ja sam danas popodne presejao od 4 jutra 3 jutra,ubio me crv sada sam opicio 1/4 od litre furadana na 75000 semenki da vidimo oce dirati.

Danas odem da opicim prvu turu Pulsara(Kvazar 0,5lit)kada ono haos,jako los sklop,pojeo ga makazar,ima pipe,ima hrckova,ima zeceva i ladno sada kada ima 4 lista napao ga zicnjak,a tretiran kako treba.Sklop pola njive 45000 pola 35000.
Isto je i kod nas.Zicnjaci prave haos.Ja ujutru idem da brojim.

I sa Sonidom sto su radili ista situacija.Zasticena je ljuska a nju gura gore.Stablo ostaje ne zasticeno.
Cruizer u fabrickom zaprasivanju je bio majka.Ovo sto mi radimo je nista.Od ove godine takodje vracam paljenje kao osnovnu meru.

Danas završena setva ,ništa tretirano ništa prskano,18 kj Neoma 7 kj cruzier. Posejano nešto na 28 cm nešto na 30cm nešto na 32cm zavisno od njive. Međured na 50 cm.

Jednu njivu presejo sam pre 6 dana i sutra bi opalio totalom to sto je ostalo starog suncokreta , dal sam okasnio?

Kondi

05aaefcefb22e8d0c258f4352adb8790.jpg

Danas planiram.da presejem.3ha kondija. Sejan je na kukuruzistu. Seme nije tretirano bilo. Zicari ga opasno pojeli. Sta da radimo, takva tura. Vlage ime sada dovoljno da.se i plitko poseje da sto.pre izgura.

Nada poslednja umire.

Kod mene Le99 bolje izgleda od Neome, ostog dana sejano. Pioniri imaju bolji sklop, ali, to ne mora nista da znaci, mozda je do njive ili razlicite koliceine padavina, mikrolokacije jblga.
Sklop mi nije bas sjajan, ali sta je - tu je. Presevanja nema.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh