andrija imt 542
Član
Koju zemljisnu hemiju si koristio?Jel bio ponikao u vreme padavina?
Goal 1l+Telus 1,2l po ha. Nikao je u vreme padavina. Na pioniru F50 i le 25 nema ovog zutila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koju zemljisnu hemiju si koristio?Jel bio ponikao u vreme padavina?
Isto i kod mene.Presevanje ne gine.Sklop je oko 35000bilj/ha.Verujem da ce sutra biti jos manji.Prskano je zemljisno pa moram preci spremacem inace bi usejao kukuruz odmah.Opsti haos je u selu.Ja se spremam za Prvomajsko presejavanje dela suncokreta...obisao danas,bolje da nisam!Listovi osisani(srce ostalo),nesto gura iz sredine,ali mislim da ako prezivi ostace degenerativan!Tamane ga zecevi,srne i neke bubetine.Sutra idem da usevam tamo gde fale redovi pored psenica,deteline....smucio mi se suncokret!!
Sa kojom je hemijom radjeno kad ne moze odmah kukuruz?Isto i kod mene.Presevanje ne gine.Sklop je oko 35000bilj/ha.Verujem da ce sutra biti jos manji.Prskano je zemljisno pa moram preci spremacem inace bi usejao kukuruz odmah.Opsti haos je u selu.
Verovatno Girasolin-Racer
Dali je bilo seme tretirano?Tacno kako si opisao...samo peteljke.Vidi se da je srce zivo i da izbacuje dva nova para iz sredine,samo mi nije bilo jasno zasto je takav.Na toj parceli je dosta jaka kora.Mislio sam da je ili od stetocina ili od hladnoce.
Naravno da jeste.Dali je bilo seme tretirano?