Ja sam samo izneo stanje sa mog terena,nije svugde ista zemlja i uslovi pa uvek rezultati budu drugaciji,isto kao kad se uzme katalog npr. pionir hibrida kuruza,i kad pogledate rezultate za samo jedan hibrid radjen u sremu banatu i backoj i svugde drugacije.....tako i ovo,negde je nesto bolje,ja sam sejao od sindjente dolby delfi armony adagio i neomu,probao sam i maisdur i barolo,sto se tice cl hibrida sa neomom i adadjom nikad nisam presao 18meteri po kj dok lg5633cl preko 20 meteri dve godine zaredom,5663cl mi se nije pokazao na nasem terenu,od sindjente jedino armony ima isti prinos kao i 5665m lg tako da sam odustao zbog cene semena a i zbog uslova placanja,lg dobijem i platim tek krajem septembra seme,uglavnom kao sto sam rekao svugde je drugacije i svako zna svoje,a ono sto mogu da preporucim svima je to da probate na istim parcelama(vecim) da posejete razne semenske kuce,ja sam se igrao par godina i na kraju sam video sta mi odgovara,probajte pa sejte ono sto je u vasem kraju najbolje