Suncokret 2016

Da su domaći hibridi bolji njih bi sejali ovi jači poljoprivrednici. Na malim površinama možda i nema neke velike razlike dok je na većim to izraženije. Lično mi sejemo neomu i imeriju, pokazale su se bolje od domaćih.

Da su domaći hibridi bolji njih bi sejali ovi jači poljoprivrednici. Na malim površinama možda i nema neke velike razlike dok je na većim to izraženije. Lično mi sejemo neomu i imeriju, pokazale su se bolje od domaćih.
Posto sam razumeo da spadas u tu grupu"jacih poljoprivrednika"molio bih te da nas prosvetlis da znamo sta to znaci?

Ove godine samo domace sejem. Necu vise stranim gmo kompanijama da stavljam novac u dzepove.
Spremljeni Dusko i Fantazija.

Na koliki razmak sejete imeriu?

Послато са Ginzzu RS94D уз помоћ Тапатока

Suncokret sejem samo zbog plodoreda i zbog malog ulaganja u proizvodnju,sa NS hibrdima postizem prinos od oko 2t/kj...koliko veci prinos bih postigao sa znatno skupljim semenima?

Imam rezultate instituta tamis ogleda suncokreta u 2015...ako vas interesuje da li da postavim ?

Ne mora da znaci da je nesto bolje ako je stranog porekla...

- - - - - - - - - -

Ta gde će on da izda naš domaći institut,ko će sejati domaće,ako ni on neće?
Naravno,ako si ti izdao "domace"ima nas koji to ne bi uradili ni za kakve pare na svetu...ako bas hosec o tome...

Uglavnom su svi shvatili protiv koga ti radis!Promenio si avatar?

Nazad
Vrh