Gost 16052020
Član
Da su domaći hibridi bolji njih bi sejali ovi jači poljoprivrednici. Na malim površinama možda i nema neke velike razlike dok je na većim to izraženije. Lično mi sejemo neomu i imeriju, pokazale su se bolje od domaćih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zašto da ih sejem???A otkud ne seješ Kiskun semena?
Posto sam razumeo da spadas u tu grupu"jacih poljoprivrednika"molio bih te da nas prosvetlis da znamo sta to znaci?Da su domaći hibridi bolji njih bi sejali ovi jači poljoprivrednici. Na malim površinama možda i nema neke velike razlike dok je na većim to izraženije. Lično mi sejemo neomu i imeriju, pokazale su se bolje od domaćih.
Nisi dobro razumeo, nisam ja jači. A činjenica je da neoma ima konstantniji prinos od domaćih. A i veći. Takodje i imeria.Posto sam razumeo da spadas u tu grupu"jacih poljoprivrednika"molio bih te da nas prosvetlis da znamo sta to znaci?
Naravno,ako si ti izdao "domace"ima nas koji to ne bi uradili ni za kakve pare na svetu...ako bas hosec o tome...Ta gde će on da izda naš domaći institut,ko će sejati domaće,ako ni on neće?
Imam rezultate instituta tamis ogleda suncokreta u 2015...ako vas interesuje da li da postavim ?
E sad neću ni kako ja hoćuNe mora da znaci da je nesto bolje ako je stranog porekla...
- - - - - - - - - -
Naravno,ako si ti izdao "domace"ima nas koji to ne bi uradili ni za kakve pare na svetu...ako bas hosec o tome...
Sad ti nagađaj šta tu pišeUglavnom su svi shvatili protiv koga ti radis!Promenio si avatar?