Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno taj sto je skidao sa velikom vlagom radi na nekom prijemnom mestu pa sam sebi uzima meru.Kod nas je u jednoj zadruzi to bilo normalno.Za Lokve se ne cudim da kose sa 26 vlage to je svake godine normalno da neko izleti ali pisete da ce ga odrati na otkupnom mestu pa voleo bi da ga vi uskladistite pa da vidite sto je to lepo.Svako ko ga tako
Ma daj Rale kakav 2-3 dan,kakvo lopatanje.Ako je sezona i guzva u otkupu roba se vuce odma u uljare nema mnogo zadrzavanja u silosima i isfiluje ga sa suvim da dobije dobar prosek.Ako je slaba guzva na otkupu seta ga iz jedne celije u drugu,ko ce da ga lopata i zeza rucno.trebe biti retard pa sebi upakovati takvu robu ,drugi dan se greje treci vec dimi jaja svoja i tudja da ispeces.Proso sam vec tu skolu lopatanje do besvesti bolje i lepse malo ukociti.
Ipak nije kosio ,samo je doneo uzorak.sinoć mi magacioner priča. Taj isti uzorak juče imao 16% vlage ,izgleda je prekjuče poranio po rosi.Verovatno taj sto je skidao sa velikom vlagom radi na nekom prijemnom mestu pa sam sebi uzima meru.Kod nas je u jednoj zadruzi to bilo normalno.
Dobro Rale nemoj da vicete odma.Ej Dragane pa nemaju svi celije ,telehendere,stara podna skladista pa ti vidiU pocetku suncokret ne ide nigde svi taktiziraju pa tu stoji dugo i nadje se samo jedan da zasere pa evo ti belaja.To su ti moja iskustva od 20 godina.
Nema razloga da budu losiji prinosi,zrna su lepse popunjena nego prosle godine,glava je popunjena i u sredini...Koseno juce u Ilandzi, start sa 1,8t/kj obecava...