R
rale
Guest
Svaka cast domacine cak i ova godina je rekordna.Takav rod je i za bolje godine nedostizan.Zadao si domaci zadatak ostalim kolegama.Kod mene prinosi se krecu od 1,5 do 1,8 tona po kj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kakva je agrotehnika i vreme setve,predusev...?Juce skinuo Adagio malo preko 2400 kg po lancu JUS. . .
Kako je je Bavanistanac imao blizu 29 ako je LG lagan...Sigurno je rodan cim se toliko seje,prosle godine su imali ljudi kod nas u selu ladno 2300-2400 pa i preko! Ja se slazem da je Syngenta teza ali da vidimo na kraju rezultate...Ja sam licno trazio Kondi i Delfi nigde nisam u slobodnoj prodaji nasao i zato sam se odlucio za LG 56.65 i mislim da nisam pogresid domacih je bolji sigurno,to bez polemike...ja sam imao nesto malo adagia i to mesan sa nekim,mislim da je bolji od neome ali aj da saekamo i druge da se uporedi.od LG JE sigurno mnogo bolja syngenta.mislim da cak lg je u klasi nasih ako ne i gori suvise lagan je
- - - - - - - - - -
kakva je agrotehnika i vreme setve,predusev...?
evo ga taj los NS Dusko suncokret juce skinut ,ova parcela ima oko 45 ari i jos jedna od 78 a.NS Branko ukupno je bilo 3400kg.ili 1700kg po lancu-jutru.mada mi se cini da je Duska bilo i vise posto je bio bolji od Branka.predusev kukuruz,sejano na 25cm,djubrenje 0.Bez ljutnje ali po meni je to los suncokret,list mali sitan,stablo tanko,glave jos losije...
ja sam imao nesto malo adagia i to mesan sa nekim,mislim da je bolji od neome ali aj da saekamo i druge da se uporedi.od LG JE sigurno mnogo bolja syngenta.mislim da cak lg je u klasi nasih ako ne i gori suvise lagan je
- - - - - - - - - -
kakva je agrotehnika i vreme setve,predusev...?
Joj ćuti i meni je ta nedelja bila svo vreme u glavi dok smo kosili i peglao sam ga redom ma ni vlagu nisam merio čak sam i Claasove Tucane obilazio po njivi samo da skinem pre Boga jer znam kako sam prošao pre tri godine.
3.5 tone u cugu ako ne i jace!
vlaga je možda tu negde a prinos ćemo znati uskoro.
- - - - - - - - - -
Suncokreti sejani 28.IV .Trebaće im još 10-ak dana do žetve.
Na ovoj parceli su dva hibrida ,kondi i LG 56.65 M
LG...
Kondi...
Kako sada izgleda ,LG ne može da se meri sa kondijem.Zrna su tu ali slabije nalivena.Predpostavljam da će biti ,puna zmajevka a samo 4 t.