Zrenjaninac
Član
Danas sam čuo i u drugoj zadruzi da će biti doplate još 2 din. čekaju mamicu im da počne ugovaranje pa da pred ugovaranje daju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tebi BAS nije dosadno....tamara1611 je napisao(la):Imam bice susna godina,svi navaljuju na kukuruz i soju!Dalje da ne pricam!
Ja ne znam nikog ko je sejao ZP da pitam jer ne verujem ni oglednim poljima ni njihovoj reklami!Farmer II je napisao(la):Informacije iz zp prodavnice (u vezi suncokreta): ove nedelje stiže seme za prodaju, cena je oko 3750 din za vreću od 60000 biljaka, seme je domaće proizvodnje(ali sa francuskom licencom rađeno ), nije uvozno, šalju i brzom poštom vreće. Još mi rekla da je hibrid albatre ima prinos oko 4t/ha prošle godine, u šta ja sumnjam(nije bila sjajna godina za suncokret uopšte), al ajde, malo marketing mora da radi
Verovatno ćemo da uzmemo neku vreću za probu.
sejao sam alvaro i alteze pre par godina. prosečni su.Farmer II je napisao(la):Informacije iz zp prodavnice (u vezi suncokreta): ove nedelje stiže seme za prodaju, cena je oko 3750 din za vreću od 60000 biljaka, seme je domaće proizvodnje(ali sa francuskom licencom rađeno ), nije uvozno, šalju i brzom poštom vreće. Još mi rekla da je hibrid albatre ima prinos oko 4t/ha prošle godine, u šta ja sumnjam(nije bila sjajna godina za suncokret uopšte), al ajde, malo marketing mora da radi
Verovatno ćemo da uzmemo neku vreću za probu.
Kakva doplata?! onih 2 din do 40? Ako uzimas BC uzmi slobodno 678,odlican kukuruzskal je napisao(la):ja čuo daće biti doplata za prošlu godinu i nazovem a oni ovako...daaaa biće doplata al nemozeš dobiti pare nego kompenzacija za semenski kukuruz BC hibrid...i šta sad da čovek radi da seje suncokret za kompenzaciju koja mu ne odgovara''
Trifu mani se Ns probacemo Zp... Ja sam nesto narucio u zdrugu al izgleda da cemo morati mi do Bg...3 FU je napisao(la):i ja bi da probam ove godine opet neke od nasih sorti. sejao sam dolbi, kondi prosle i preprosle godine ali sada cu da se opet vratim na NS.