Suncokret 2009

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bili su mi danas Miško i Sava iz Bašaida i Miško kaže da je čuo da će biti 200€

kiraj je napisao(la):
Sad sam bio u zadrugu i nudi se 14.5 din/kg suncokreta sa PDV isplata odmah i nema vise doplate,ili 13 akontno i to samo za 50% odmah a ostalo i doplata neznaju tacno.

Skinuto danas, 12m/kj prosek, s' obzirom da nije gram đubriva bačeno zadovoljan sam. :cool:

Mislim da su sada prevrsili meru malocas me kolega zove i doslovce kaze (ovo se odnosi na Filip Pozarevac ) od sutra primaju vlagu do 9% preko toga ne :zli:
Ma mogu nas hebati ako hoce kada smo sami budale za sve ovo treba "Gomnjiva motka" kako rece Sojic

Koliko sam video i cuo Novosadski hibridi suncokreta nemogu ni blizu da stanu sa stranim. Bruka za nasu nauku. Secam se vremena kada je 111 poceo , imao je i on solidne prinose /najveci kod nas u selu 23metra po kj/,a sta se sada dogadja?

Na znam, ali iz godine u godinu 111 daje sva manje prinosa....potvrđeno na više mesta.. ::lose::

Kod mene svi odustali od domaćih hibrida suncokreta. Nekada su 111 i 45 zauzimali maltene sve površine pod suncokretom, sada neznam da li ih neko seje uopšte, jedno je sigurno, pored barola i dolbija jednostavno nemaju šta da traže

nisam *teo da experimentišem, jer sam tek ovog proleća saznao za njega. Dogodine će i delfi u prvi tim

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh