AcA OPEL
Član
Znam da nocu deluje jer njih privlaci svetlost, a da li bi mogla ta metoda sa brenerom ne znam. Mada ne verujem, jer trebas da im dodjes na rupu. Kad dodjes mecki na rupu ume da bude zeznuto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Videcu sutra uvece nesto da probam da uradim,mada sam i sutra trebao da idem u sumu da secem,ali nista od toga...
Ne svidja mi se to tvoje ''mislim'' Palo mi je na pamet da uzmem pur penu i da napunim kroz otvor.Kupi sprej za stršljenove i uveče ih pošpricaj, ja mislim da bi trebali da stradaju.
Kupi sprej za stršljenove i uveče ih pošpricaj, ja mislim da bi trebali da stradaju.
Dobro je bilo koje ulje, uglavnom da podmazuje lanac (osim preradjenog) pošto od njega motorka bude crna (prljava).Imam 25 litar ulja koje sam ispustio iz traktora (HIDRAULICNO) i sa cime bi ga pomijeso da ga iskoristim za podmazivanje lanca u motorke...sta mislite kad bi na litru tog ulja dodo 2 decija nafte dal bi to funkcionisalo