Vojkanvrelo
Član
A u kojoj fazi si je stavio u bale?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bila je oko 1.30m visine. To bio neki zadnji momenat dok je jos uvjek imala list a ne onu krutu stabljku.
Zasto ti se nedopada?Ja sam planirao da je siliram u bale ove godine,mada jos uvek nije kasno da se predomislim pa mi je svaki odgovor bitan............
Jel balirka imam nozeve?Koliko je stajala pokosena?Koliko je bilo bala na ha?
Jel se sudanska trava sije svake godine ili moze biti nekoliko sezona?
Ove godine seme sudanske u NS 120 dinara kila. Ako me secanje dobro sluzi pre par godina bila 200. Interesantno za to vreme seme lucerke poskupelo duplo. Danas zvao da pitam kazu ima samo Sava, ali zaboravim da pitam za cenu. Zovem ponovo sada se javi drugi prodavac kaze ima cena 120 dinara i samo jedan hibrid Srem. Sad pitaj boga sta imaju. Koja je bolja?
Sve ti je to slično, (čitaj ISTO), po meni nema ama baš nikakve razlike, jedino sorte za silažu i mutant sudanca i sirka Džin, nisu za seno, jer su debelog stabla i slab(ije)o se bokore posle koševine...Ove godine seme sudanske u NS 120 dinara kila. Ako me secanje dobro sluzi pre par godina bila 200. Interesantno za to vreme seme lucerke poskupelo duplo. Danas zvao da pitam kazu ima samo Sava, ali zaboravim da pitam za cenu. Zovem ponovo sada se javi drugi prodavac kaze ima cena 120 dinara i samo jedan hibrid Srem. Sad pitaj boga sta imaju. Koja je bolja?