Dejanjika
Član
Danas sam čuo u selu da su ukinute subvencije za prvotelke koje su prošle godine bile oko 12000 dinara po grlu.Ako je to tačno, pitam se šta je sledeća mera ka blagom uništavanju govedarstva u ovoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dobro si čuo od sad će davati 12000 po kravi koja je umatičena i kojoj se zna poreklo (mati otac)Dejanjika je napisao(la):Danas sam čuo u selu da su ukinute subvencije za prvotelke koje su prošle godine bile oko 12000 dinara po grlu.Ako je to tačno, pitam se šta je sledeća mera ka blagom uništavanju govedarstva u ovoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu.
kako to meni su isplatili još u novembru 2008 ja nisam dobio za bikoveorljevacka je napisao(la):Ja jos nisam dobio subvencije za prvotelke od prosle godine. Neznam kad ce biti i dali ce uopste biti.
Ja sam dobio za 8 ali za 2 koje su se otelile u novembru nisam.kako to meni su isplatili još u novembru 2008 ja nisam dobio za bikove