Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Ја само знам да Млека имамо сувише да га не пијемо Каже министар јутрос!Можда он преферира млеко у Праху🤔

Ja koliko sam slusao glamocica i te njegove pomocnike savetnike, nisu rekli da ce biti 17 000 din po h, nego kao bice nesto ko vise ulaze imace vise. Intenzivna proizvodnja i trte mrte ostale price. Ali nisam nigde cuo konkretnu cifru, samo kao nema vise za seme kao prosle....
isto sam razumeo da će biti ovako ,ratarima najmanje pa sledi ostatak spram uloga

Ја само знам да Млека имамо сувише да га не пијемо Каже министар јутрос!Можда он преферира млеко у Праху🤔
Poslednjih 10-20 godina farmaceutska i fitness industrija vode anti kampanju protiv mleka i to daje rezultate u manjoj potrosnji.
Propaganda da te mleko cini kiselim i neki bilderi iz kraja su redovno uzimali od bake na litre mleka i surutke dok nisu presli na neke praskove kazu bolje je od mleka.

Решење или разочарење треће нема...Сви сточари,свињари,говедари треба да имају бенефицирани радни стаж то треба да буде једна од ставки у новом програму....

Sta se cudite, pa to isto smo imali sa zejtinom.. mast ne valja, samo ulje.. Sad kad se potvrdilo da je mast zdravija niko se nije vratio na nju, i dalje je lakse kupiti litru ulja nego ici na pijacu ili kod seljaka pa kupovati mast... Ista prica i sa mlekomatima.. a svima puna usta organskog, sa sela, truju nas, a na kraju svi kupe u marketu

Sve sto je industrijsko, rafinisano, zagrevano, ne moze nikad da bude bolje od domaceg prozivoda od njive preko obora kad dodje na tanjir.
Ali zivimo u instant vremenu, kad je bitna samo ambalaza i izgled, a ne ukus i kvalitet.
Da lepo izgleda na oko i da je jeftino.

Nazad
Vrh