Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Kako nije pomoć, sad ne moraš da izgubiš 5 min vremena svog života i ništa manje bitan ogroman napor da stisneš "klik" 5 puta...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Ma ja opravdao maltene odmah prvih dana kad je izasla opcija nego su ministru bila puna usta od Nove godine za to pravdanje racuna jer trosimo pare na stanove i automobile, a gle sad 🤣

Racuni su vazili od 1.avgusta 2025. do 31.jula 2026., a mogli smo da pravdamo dobijene subvencije do kraja godine tj 31.decembar 2026. Zar nije bilo tako?
Nije problem da li je nekome tesko ili ne i da li ima tih 5min, nego sam jednostavno bio ubedjen da je ovako kako kaze Jaske jbg ocigledno pogresno ubedjenje

Post je potekao od Info team logistike. Nisu se dobro izrazili u postu. Hteli su napisati da je za pravdanje racunima sve zavrseno 31.7. Misleci da je do tad moralo da se sredi sve papiroloski u smislu racuna tj obezbedjivanja dovoljnog iznosa za pravdanje.

Inace da je ostalo sve po starom pravdalo bi se u e agraru do 31.12.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk

Post je potekao od Info team logistike. Nisu se dobro izrazili u postu. Hteli su napisati da je za pravdanje racunima sve zavrseno 31.7. Misleci da je do tad moralo da se sredi sve papiroloski u smislu racuna tj obezbedjivanja dovoljnog iznosa za pravdanje.

Inace da je ostalo sve po starom pravdalo bi se u e agraru do 31.12.

Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Tacno, sad sam nasao na eagraru 'Уређивање ставки рачуна из периода 01.08.2025. - 31.07.2026., дозвољено у периоду 10.07.2026. - 31.12.2026.'

Ma ja opravdao maltene odmah prvih dana kad je izasla opcija nego su ministru bila puna usta od Nove godine za to pravdanje racuna jer trosimo pare na stanove i automobile, a gle sad
Ja sam imao u planu da opravdam tamo negde oko 20. Decembra. Jer sam bio 99% ubedjen da će nešto dodatno da čačkaju...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Država da je htela da pomogne donela bi podhitno uredbu da se isplati druga polovina subvencija (17000 po ha) kako bi se novac usmerio u jesenju setvu ovako sa ovim ukidanjem pravdanja računima su uneli zabunu među glasačima koji i neshvataju šta znači a misle da je to pomoć seljaku štogod, tako oni to upakuju u celofan i narod to proguta i idemo dalje ali no.

Nazad
Vrh