To sam i ja mislio, sad sam procitao ovde da je do kraja jula bilo, ladno sam zaboravio gluperda i drzao se pogresnog roka, da li postoji neko resenje uopste sada? naravno na portalu je blokirano podnosenje sadaA nije bio rok do NG.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sam i ja mislio, sad sam procitao ovde da je do kraja jula bilo, ladno sam zaboravio gluperda i drzao se pogresnog roka, da li postoji neko resenje uopste sada? naravno na portalu je blokirano podnosenje sadaA nije bio rok do NG.
Kako nije pomoć, sad ne moraš da izgubiš 5 min vremena svog života i ništa manje bitan ogroman napor da stisneš "klik" 5 puta...Ne razumem kakva je to pomocVecina je opravdala lagano...
Pa naravno....Racuni su vazili od 1.avgusta 2025. do 31.jula 2026., a mogli smo da pravdamo dobijene subvencije do kraja godine tj 31.decembar 2026. Zar nije bilo tako?
Da, tako jeKrave za proizvodnju teladi za tov (20 000 dinara po grlu) ili ti neumaticene krave nisu isplatili
Krava -tele tj. umaticene krave (hereford/angus itd ) to su isplatili ..
Ma ja opravdao maltene odmah prvih dana kad je izasla opcija nego su ministru bila puna usta od Nove godine za to pravdanje racuna jer trosimo pare na stanove i automobile, a gle sadKako nije pomoć, sad ne moraš da izgubiš 5 min vremena svog života i ništa manje bitan ogroman napor da stisneš "klik" 5 puta...
Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Nije problem da li je nekome tesko ili ne i da li ima tih 5min, nego sam jednostavno bio ubedjen da je ovako kako kaze Jaske jbg ocigledno pogresno ubedjenjeRacuni su vazili od 1.avgusta 2025. do 31.jula 2026., a mogli smo da pravdamo dobijene subvencije do kraja godine tj 31.decembar 2026. Zar nije bilo tako?
Tacno, sad sam nasao na eagraru 'Уређивање ставки рачуна из периода 01.08.2025. - 31.07.2026., дозвољено у периоду 10.07.2026. - 31.12.2026.'Post je potekao od Info team logistike. Nisu se dobro izrazili u postu. Hteli su napisati da je za pravdanje racunima sve zavrseno 31.7. Misleci da je do tad moralo da se sredi sve papiroloski u smislu racuna tj obezbedjivanja dovoljnog iznosa za pravdanje.
Inace da je ostalo sve po starom pravdalo bi se u e agraru do 31.12.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Pa i jeste tako. Bio si dobro ubedjen...Nije problem da li je nekome tesko ili ne i da li ima tih 5min, nego sam jednostavno bio ubedjen da je ovako kako kaze Jaske jbg ocigledno pogresno ubedjenje
Ja sam imao u planu da opravdam tamo negde oko 20. Decembra. Jer sam bio 99% ubedjen da će nešto dodatno da čačkaju...Ma ja opravdao maltene odmah prvih dana kad je izasla opcija nego su ministru bila puna usta od Nove godine za to pravdanje racuna jer trosimo pare na stanove i automobile, a gle sad![]()
Gotovo. Sad ti je sve propalo..
Sent from my SM-A546E using Tapatalk