U 95% slučajeva u ozbiljnijem povrću ne radi gazda ručno ništa, nego okrene Peru na telefon i kaže dovedi mi danas 10 sutra 30 ljudi koji će uraditi to i to.U povrcu brzo strada kicma. Lakse je traziti vece subvencije .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U 95% slučajeva u ozbiljnijem povrću ne radi gazda ručno ništa, nego okrene Peru na telefon i kaže dovedi mi danas 10 sutra 30 ljudi koji će uraditi to i to.U povrcu brzo strada kicma. Lakse je traziti vece subvencije .
U ratarstvu je drugacije ?U 95% slučajeva u ozbiljnijem povrću ne radi gazda ručno ništa, nego okrene Peru na telefon i kaže dovedi mi danas 10 sutra 30 ljudi koji će uraditi to i to.
Jel gotova ona opcija na e-podsticajima gde mogu proveriti račune dal su prošli za seme i djubrivo ?
Još ne postoji opcija za pravdanje računima.
A šta je to stiglo u esanduče? Ako možeš prosledi ovde da i mi ostali vidimo, jer to nikom živom nije stiglo jer ne postoji još uvek pravdanje računima. Zamagli lične podatke da se ne vide a ostalo da vidimo šta piše?
Pise na drugoj temi da je omoguceno od danas pravdanje. Nisu nigde zvanicno objavili, ali ima opcija opravdaj podsticsje u okviru samog podnetog zahteva za subvenciju. Nisan jos usao da vidim tako je bar po uputstvu.Naravno, evo delova koji su direktno vezani za tu temu:
Rešenje:
![]()
Obrazloženje:
![]()
Ovo mi je promaklo kada sam prvi put tražio, ali na kraju obrazloženja stoji da za račune gde je unet ID kupca navodno ništa neće ni morati da se unosi, već je sve automatski, ali juče kad sam ulazio na eAgrar nisam video bilo kakvu informaciju da je to urađeno.
Ostali koji su kupili na veliko ili nisu na vreme zahtevali da se na račun upiše broj gazdinstva bi trebalo da imaju opciju da to unesu (ja je možda nemam jer je automatski prošlo) ali koliko vidim iz drugih poruka, ni to još nije odrađeno na portalu, a rok 31. jul...
Vidim da na eAgrar temi često piše jedan član koji očigledno ima direktne veze sa celom pričom, pa će valjda blagovremeno objaviti da li će išta biti od svega ovoga ili ne, čisto da više ne debatujemo bespotrebno a i da ljudi poput mog oca ne strepe bez razloga...
Pravdanje keće od 10.07.2026. i završava se 31.12.2026. Mogu se koristiti računi koji su izdati u vremenskom razmaku od 01.08.2026. do 31.07.2026.Pa pravdanje kece posle 31.jula....![]()