Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Mislim (nisam siguran) da vraćaju refakciju za oko 70% iznosa akcize. Kada je akciza umanjena za oko 20% umanjen je i iznos refakcije. Kažem, nisam siguran, ali mislim da je tako.
A to što je ministar obećavao 57 dinara, zaista ne bih komentarisao.

Pa kažem da nisam siguran, ali mislim da su tada na taj način odredili iznos od 50 dinara. Oko 70% Iznosa (tadašnje) akcize.
Možda i nije tako, a onda zaista ne razumem ovaj znos koji sada vraćaju.

Jel tema još ovo pravdanje subvencije računima?

Davno beše 15. maj kad su najavili da će biti uskoro omogućeno.

Licenca za prskanje :ROFLMAO: ,hoce bice,jedne godine.Kako mi bilo smesno,ali sam cutao,citajuci ovde citavu buku sto ste digli oko polaganja za to sr....no dobro,sta je tu je.Vas novac sto ste dali za to je dobro iskoriscen budite sigurni,neko se lepo smeskao.
kako bi se samo smejao da sam neka vlast a sreca tvoja pa nisam

naprimer sledece godine ko nije polozio do jula meseca ove godine nema direktnih subvencija jer je to uslov i cao zdravo

Da postoji sistem, ne da si TI vlast. Ko god da je, sistem radi posao.
Međutim, nema ga.
Refakcija 50 dinara, pa bez ikakvog obaveštenja 39, pravdanje računima kreće tad i tad, pa ništa, licenca startuje, a možda i neće, biće tako i za drugu ratu po hektaru...

Štap i kanap, rekoh ja. Običan poljoprivrednik za 30 godina će biti statistička greška.

to se tako kaze
ja ti on

pa i nece bas,mnogi plivaju vrlo dobro u ovom,dosta srece sa padavinama doduse,ovo ce kako izgleda kod nekih biti ne stvarno dobro rodna godina za bukvalno sve kulture sto imaju pa i na ove cene,subvencije(eventualno i one druge) bice vise nego dobro

Nazad
Vrh