Mislim da rece ministar u nedelju na tv racunima za hranu, veterinarkse usluge,... Pogledajte brazde na rtv1 ili kako se vec zove emisija nedeljom u 12:05.Zna li neko na koji nacin ce ovcari pravdati novac
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da rece ministar u nedelju na tv racunima za hranu, veterinarkse usluge,... Pogledajte brazde na rtv1 ili kako se vec zove emisija nedeljom u 12:05.Zna li neko na koji nacin ce ovcari pravdati novac
Druze,za stocarsku proizvodnju ne mozes da pravdas djubrivima,preparatima za prskanje itd.i ja iskljucivo drzim ovce za koje ne kupujem,ponavljam,premikse,gotovu hranu...znaci isklucivo sto ja proizvedemOpravdaju se lagano subvencije ,ja imam 20 krava i 30 krmaca i jos 20 nazimica ostavio .. Bavim se i ratarstvom , tako da za ovu grupu svu hranu spremim , a za prasad ,telad kupim tj. za tovnu stoku ..Ja msm. da do sada imam na racunima oko 900 000 od pocetka godine ,a nisam posejao kukuruz tako da se sigurno opravda...Ti na 100 ovaca imas oko milion subvencija , realno ako ne kupujes nista hrane msm. da moras raditi 10-ak hektara zemlje ,10-ak hektara ulaganje ti nmz. biti ispod milion ..E sada postavlja se pitanje , da li ce prihvatati ako ti ta a zemlja nije u e agraru ,odnosno radis bez ugovora itd ...
To je normalno pise "poslat na dopunu" i kad ga dopunis ili izmenis prebaci na "u radu". I ides na kraj, pa ga obrade kad zavrse sve. Imao sam takvih slucajeva.Ja sam za mehanizaciju dobio poziv iz uprave i rekli mi da da dodam neki papir iz banke.Nisam išao na dopunu nego sam dodao izmenio zahtev i sad je predmet u radu.Status nisu menjali i nisam dobio obaveštenje o dopuni.Kada sam zvao da pitam da li postoji problem kažu da je na obradi.Sad mi nije jasno da li kad se izmeni zahtev ide na "kraj" a kad se dopuni ostaje tu gde jeste . Pre toga sam imao na ovce baš je pisalo poslato na dopunu i dobio obaveštenje u e sanduče ,tako sam i uradio i sve je proteklo glatko.