Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Koliko vremena je proslo od kada ste prihvatili u esanduce-tu da vam se pojavi odricanje od žalbe u podsticajima? Ja sam juce ujutru prihvatio onaj djavo u e sanducetu i jos uvek ništa...
Očekujte ove nedelje opciju za odricanje od žalbe na ePodsticaji.

Koliko vremena je proslo od kada ste prihvatili u esanduce-tu da vam se pojavi odricanje od žalbe u podsticajima? Ja sam juce ujutru prihvatio onaj djavo u e sanducetu i jos uvek ništa...
Obicno bude dan posle.. Proveri jos jednom u e sanduce da li je prihvaceno ili samo otvorena poruka, meni se jednom desilo tako da li nisam kliknuo kako treba ili je nesto zabo ovaj nas kvalitetan internet i nije bilo prihvaceno resenje nego samo otvorena poruka. Od tad svaki put kad kliknem da prihvatim poruku odmah je i otvorim budem siguran da je prihvaceno kako treba :D

Pojavio se veštak na internetu 20dinara manje od redovne cene sa fiskalnog računa. Lažnjaci kupili da opravdaju subvencije i sada prodaju veštak. Da li će im se isplati ili ne,....

Не господо, узели вештак на агророк, велике количине и овако долазе до живог новца. Рецепт за затвор или не, ако си добар са ким треба да будеш добар кад стигне на наплату. Не може то свако.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ja se juce u 10 h odreko zalbe i nema uplate po kom li redosledu oni idu to niko nezna samo oni ! Mozda ni oni neznaju

Nazad
Vrh