Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Za stoku ce biti nezgodno pravdanje , pogotovo ko drzi sistem krava tele , ili recimo mangulice moravke resavke na otvorenom , a ima svu svoju hranu , morace da predje da kupuje hranu ..

Pravilnik je izasao. Sad cekamo otvaranje javnog poziva na egraru. Rekli su danas to moze da bude i u 15 h🙂
Nisam ga našao nigde da ga pročitam osim onog neprečišćenog teksta sa paragrafa. Poslednji pravilnik na sajtu ministarstva je nešto za kreditnu podršku.

AHhahah pa da može biti i u 23:59 :D Nije da patim prvi da podnesem nego ću do 10h već imati 30 poziva šta i kako i da li mogu da im uradim s obzirom da za pola sela radim e agrar.

A može i da ne bude danas. Pa pogreši čovek, dogadJa se...

PS - ePodsticaji stranica otvorena zilion puta od jutros
Sigurno najveci protivnici subvencija legli sinoc ranije i ustali su u 00:00 i bulje u racunare i telefone cekajuci otvaranje poziva za subvencije kako bi prvi podneli zahtev!😀
Sto je najgore do otvaranja poziva od umora ce zaspati glavom na sto pa ce biti opet zadnji😀

Sigurno najveci protivnici subvencija legli sinoc ranije i ustali su u 00:00 i bulje u racunare i telefone cekajuci otvaranje poziva za subvencije kako bi prvi podneli zahtev!😀
Sto je najgore do otvaranja poziva od umora ce zaspati glavom na sto pa ce biti opet zadnji😀
Pero, mi zaposleni smo ustali ranije da bi podneli zahtev pa tek onda na posao, a ovi što su radili treću e oni su prvi. 🤣

Nesto cackaju sa epodsticajima, ja podneo zahtev ali sad opet nema ta opcija
db05338d0bd8de0921aa285948be0976.jpg

Sent from my 2107113SG using Tapatalk

Proradilo. Ja podneo zahtev komsiji i meni. Satelitski snimak je prilicno star. Preko njega sigurno ne mogu da vide aktuelnu setvenu strukturu. A i stanje na parceli da li je iskrcena vrzina ili neki sibljak.

Pa koji moj je fora onda sa satelitskim snimkom?

Jel mogu odmah da se unose računi za pravdanje?

Edit: Kod mene ni nema snimka, samo parcele i zbirni prikaz

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh