Ranbobas
Član
Sta bi sa livadama sejanicama??..Jer moras da imas prezivare prijavljene??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li je kasno da se prilozi novi ugovor o zakupu i koliko treba vremena da se parcele verifikuju?Platforma ePodsticaji rade (Odradite refreš stranice). Javni poziv još uvek nije pušten (Sigurno će od 12:00, možda ranije ili kasnije).
Ranije je moglo da se podnese zahtev i sa parcelana na verifikaciji (bilo je potrebno da unesete biljnu kulturu na tim parcelama).Da li je kasno da se prilozi novi ugovor o zakupu i koliko treba vremena da se parcele verifikuju?
Znaci to je moguce i sada? Ja sam mislio da sacekam verifikaciju pa da podnesem zahtev.Ranije je moglo da se podnese zahtev i sa parcelana na verifikaciji (bilo je potrebno da unesete biljnu kulturu na tim parcelama).
Kada vam se parcele verifikuju samo izmenite podneti zahtev na ePodsticaji i zahtev prelazi u Prihvaćen.
Probajte samo da vidite da li su vam na spisku i te parcele na verifikaciji (Samo ubacite biljnu kulturu), zatim idite na ePodsticaji i vidite ceo spisak, ako su vam tu podnesite zahtev (Ako nisu sačekajte da se završi verifikacija).Znaci to je moguce i sada? Ja sam mislio da sacekam verifikaciju pa da podnesem zahtev.