Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno pitanje..posto ove obnove gazdinsva nije kao prosle god.bio sam da obnovim gaz.i isto uradili ali nisam mogao da posaljem zahtev za osnovne subvencije od 18000. Ako neko zna neka napise od kog datuma krece

Jedno pitanje..posto ove obnove gazdinsva nije kao prosle god.bio sam da obnovim gaz.i isto uradili ali nisam mogao da posaljem zahtev za osnovne subvencije od 18000. Ako neko zna neka napise od kog datuma krece
Matić ti je već odgovorio.

Obnova gazdinstva je jedna stvar.
Potpuno druga stvar je podnošenje zahteva za bilo kakve podsticaje.
Da bi zahtev za podsticaje podneo, mora ministarstvo pre toga da izađe sa javnim pozivom. Za osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji se još ne zna tačan datum poziva, ali po MOJOJ proceni, najkasnije do kraja meseca.
Obnoviš gazdinstvo i čekaš pozive

Imamo problem, ljudi neće da uče. Kažu mi - nismo mi Paja i Jare
A fakat je, moramo se maaalo opismeniti (IT). Osnovne stvari kad se pohvataju, većina stvari je logična.
Međutim, ništa od toga (bar što se mojih pokušaja edukacije tiče). Duplo golo

Poštovani @miloskg ,

Javni poziv za Osnovne podsticaje u biljnoj proizvodnji nije još pušten (Vi ste barem deseti koji je isto pitanje postavio direkno meni ili svima na forumu). Ako bude kao prošle godine onda bi javni poziv trebao da bude pušten 25.02.2026. (Ali videćemo 🙂).

Poslednja izmena:
A,sad sam shvatio.Vi nas zadirkivate (zajebavate)-kao šalite se.Onda sam ja popa.Pa to svake godine pišu i tek onda se mi javimo da se branimo.A i ti si kolega bio među njima a sada ti ne smeta.Nama ne smeta koliko vi imate zemlje al iskreno.Samo nemoj te uzimati pravo prečeg,da na osnovu PIA budete profi i to na100 i kusur ha platite neku mizeriju kao i ovaj što ima 5ha.Što niste nikad ni pomislili da se tom ukine obavezno plaćanje ako ne želi.
Nisi ti nista shvatio jer to ti ne ide bas!
Jbg razlog ne znam! Preispituj se!
Kad mene citiras onda sa mnom i vodis diskusiju, pa za tvoju informaciju zadnje iz tvoje fraze nije pitanje za mene jer ja nemam drzavne zemljiste u posedu, tako da nije korektno da zvalavis neke neistine za koje nemas cvrste informacije!

Prvo .nemoj da vređaš.Drugo,gde sam pomenuo uopšte državnu zemlju i citiraj mi.Boli te to što si bio među glavnim vikačima da se hobi poljoprivrednicima oduzmu subvencije a sad kad je mečka počela da se valja,menjaš ploču.,U jednom od zadnjih postova i vređaš sve sa manjim površinama i to potcenjivački jer se smatraš boljim ,vrednijim,pametnijim ili šta već

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh