Kornišone?zavisi od kultura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kornišone?zavisi od kultura
Uljana,psenica,repa pa cak i suncokretKornišone?
To nije ratarstvo...Kornišone?
To je travarstvo.Kornišone?
Psenica mnogo ulaganja malo zarade,repica pola se preseje do kraja,repa slabo rodila,soju si zaboravio.Uljana,psenica,repa pa cak i suncokret
Pisao sam milion puta vec ko nije imao kukuruz prosle,sasvim lepo je prosao uz povrat semena
soju nisam zaboravio,ona je kultura davno zaboravljena kod nas pa je nisam ni spomenuoPsenica mnogo ulaganja malo zarade,repica pola se preseje do kraja,repa slabo rodila,soju si zaboravio.
tako su poceli ovde pre 15g i vise.pa smo usli u eu pa jeto druze onda postalo jos 10x komplikovanijeSl godine ce nam ubaciti jos nesto novo i komplikovanije i tako svake godine jos teze do subv.
Pocetak kraja!
zadnji put kad sam ovde cuo da je neko bio na nuli ili u malom plusu s repom ima sigurmno vise od 10gUljana,psenica,repa pa cak i suncokret
Pisao sam milion puta vec ko nije imao kukuruz prosle,sasvim lepo je prosao uz povrat semena
znaci da kultura ne ide u zemlju vise i to je tozadnji put kad sam ovde cuo da je neko bio na nuli ili u malom plusu s repom ima sigurmno vise od 10g
nema tu jel ide il neide u zemlju druze.ja ju sejem i par drugih drugara samo da zadovoljimo uvete pravilnika.ove godimne 16hektra pod repom.mislili smo ju zamenit s bobom jer manje posla oko njega al imamo velijkih problema s otkupljivacem i neplaceanjem pa izmedu dva zla biras manje tojest gde je manji minusznaci da kultura ne ide u zemlju vise i to je to
tako se kod nas izbacila soja 100% pre 20+ godina a kukuruz se ove smanjio za 50%
ovo ne pricam kod mene vec uopsteno
www.instagram.com