talianu
Član
Sad sam odgledao,mislim da se izlupao za sve pare ne zna ni on šta hoće.
Glupost neviđena.
Glupost neviđena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ministar je rekao da sve što ima veze sa poljoprivredom a sve što sam napisao ima konkretno veze. Pogledajte snimak pažljivo.
Pa pazi to sto smo ti i ja kupili polovan traktor je lepo, ali nismo platili drzavi pdv 20% tako da to i ne moze uci u trosak/investiciju koju oni traze da se pokrije racunima. Realno je samo ono gde imas racun za robu ili uslugu da mozes da knjizis za subvenciju.Eto ja sam kupio traktor polovan prosle godine. I sad to jeste vezano za poljoprivredu ali nemam fisk racun i sta sad? Znaci ako nemamo novaca za nov onda nista od subvencija?
Mnogo je on stvari rekao ali isto tako mnogo toga nije. Pocevsi od datuma pa na dalje..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa pazi to sto smo ti i ja kupili polovan traktor je lepo, ali nismo platili drzavi pdv 20% tako da to i ne moze uci u trosak/investiciju koju oni traze da se pokrije racunima. Realno je samo ono gde imas racun za robu ili uslugu da mozes da knjizis za subvenciju.
Videcemo kako ce ovo sve ispasti na kraju.