Subvencije u poljoprivredi za 2026. godinu

Ministar je rekao da sve što ima veze sa poljoprivredom a sve što sam napisao ima konkretno veze. Pogledajte snimak pažljivo.

Eto ja sam kupio traktor polovan prosle godine. I sad to jeste vezano za poljoprivredu ali nemam fisk racun i sta sad? Znaci ako nemamo novaca za nov onda nista od subvencija? :)
Mnogo je on stvari rekao ali isto tako mnogo toga nije. Pocevsi od datuma pa na dalje..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eto ja sam kupio traktor polovan prosle godine. I sad to jeste vezano za poljoprivredu ali nemam fisk racun i sta sad? Znaci ako nemamo novaca za nov onda nista od subvencija? :)
Mnogo je on stvari rekao ali isto tako mnogo toga nije. Pocevsi od datuma pa na dalje..

Pa pazi to sto smo ti i ja kupili polovan traktor je lepo, ali nismo platili drzavi pdv 20% tako da to i ne moze uci u trosak/investiciju koju oni traze da se pokrije racunima. Realno je samo ono gde imas racun za robu ili uslugu da mozes da knjizis za subvenciju.
Videcemo kako ce ovo sve ispasti na kraju.

Pa pazi to sto smo ti i ja kupili polovan traktor je lepo, ali nismo platili drzavi pdv 20% tako da to i ne moze uci u trosak/investiciju koju oni traze da se pokrije racunima. Realno je samo ono gde imas racun za robu ili uslugu da mozes da knjizis za subvenciju.
Videcemo kako ce ovo sve ispasti na kraju.

Da ali ovaj njihov nacin nema poentu da drzava uzme pdv nego da se “opravdaju” pare od subvencija. Zar nije dovoljno pravdanje to sto si kupio traktor?

Ja ne kapiram sto vam je to problem,svako ko radi njivu mora da kupi seme,djubre hemiju,naftu ..... i sto bi bilo muka skupiti racune

Nazad
Vrh