Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Nisu nas izjebali, samo su računi važili duži period. To jest, od zatvaranja predhodnog konkursa do otvaranja novog. E sad što je tu prošlo skoro 2 godine....

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
Pa nije da nisu, umesto 2 konkursa imali smo jedan, sto te zajebe na 2 nacina: smanjuje prostor za manevar ako si hteo da ulozis vise, tj da kupis mozda 2 masine i da ides na tada maksimalnih 800k povrata 2 puta a takodje i sto su se mnogo duze cekale pare za povrat jer taj konkurs nije na predracun nego su morale biti date zive pare pa je neko cekao par meseci a neko 2 godine za povrat :D

Ja svakako kupujem kad imam, povrat ako bude dobro ako ne bude opet dobro (ili oprem dobro 😂) ali ima ljudi koji udju u investiciju i racunaju na te pare a ono prc..

A za traktore imal kakvi vesti
Teska tema.. Ja vise i ne zovem, nema nista od toga.

Ako nastave ovim tempom, sledeća uplata je pred novu godinu...
Možda je sad pravo vreme da se pritisne ministarstvo u vezi točenja goriva za sledeću godinu. Šta će biti ako NIS ne može da radi zbog nedostatka nafte za preradu?
Ma biće goriva dovoljno verujem, ako ne onda će nas snabdevati članovi foruma iz Banata i severne Bačke kao tokom 90-ih....Ne znam samo da li će nam vraćati refakciju akcize to još nam nisu javili?? :haha: :haha::haha:::super::::super::::super::⛽⛽⛽

Nazad
Vrh