Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

meni nije samo jasno zasto vi ljudi mucite muku sta i kako ko radi i sta se kome isplati a sta ne... kakve to veze ima sa vama?? i onda jos medju sobom pametujete ko je u pravu pa dal vi uopste i vidite sta i o cemu pisete a tema subvencije 2025 :ROFLMAO: :ROFLMAO:
Bravo kolega, slazem se sa tobom kao da sam ja pisao ovaj post.

Eh kad bi mogli da saznamo odakle su ti koje je predao izvršiteljima, iz svog sela ili... Istine radi rekao sam opasna zarada a ne da je nema. U krajnjem slučaju kakva je zarada kad prodaje dva placa- oglasio u svom videu ko ne veruje nek proveri.
Normalno je da neko i kupuje i prodaje. Nemora da znaci prodaje zato sto mora. Evo moj primer gde nemoram nista da prodam a skromno i normalno da zivim.

aj sad se polako vrati na postove odakle je sve krenulo i ko je sta napisao

prodaje jer u suvom ratarstvu nemas zarade ili je minimalna(donekle on i ima jer je tamo gde je) a ulaze u mehanizaciju,prosiruje kucu,kupio plac do njega,napravio supu itd itd i kad je sracunao--corak nedostaje para....zato su i placevi na prodaju
Kako lule sve zna u tudjoj kuci sta se desava, umesto da gleda svoja posla. Lule zasto si tako nervozan? Narusices zdravlje, uzivaj u zivotu

Dobio sam rešenje za refakciju 11.09 i odmah sam se odrekao i žalbe a pare još nigde. Koliko se obično čeka od rešenja i odricanja žalbe do isplate?

Poslednja izmena:
Ja sam danas podneo zahtev, videcemo kada ce i da li ce biti isplaćeno ove godine, manja kolicina je upitanju oko 500l

Da li je neko imao problem da mu racuni za gorivo nisu vidljivi u egraru? Meni i drugaru isto,sto smo sipali kraj avgusta i pocetak septembra nema racuna. Ovi iz egrara mu kazu zovi NIS,ovi iz NIS-A kazu nije do nas nego do e-agrara i tako u krug.
I sta sad,kome se tacno obratiti?

Gazdinstvo koje je imalo npr 1ha i proletos dodalo jos 3ha, dobilo subvencije po ha, za seme na sve hektare sad na NISu nema pravo na vise nafte od 1ha, ne znam na koji nacin.

Nazad
Vrh