Subvencije u poljoprivredi za 2025 godinu

Meni stoji takodje 4.8 od sinoć, za refakciju stiglo rešenje ali nema ništa još.

Sve podneo isti dan odmah na početku, za 85% gazdinstava stigla rešenja za ostala još nisu.Nešto su usporili ovih dana obradu.

Ako je status poslat na isplatu trebala bi biti valuta plaćanja.Znači kad uđeš u zahtev,ideš dalje na detalji i onda imaš onaj prozor isplata.Idu prozori podnesci,isplata,odricanje.Kada klikneš na njega treba da se pojavi datum valute.

Na moje ime je stiglo resenje i valuta placanja 04.08 a kod caleta je zahtev izmenjen jer se dodavalo jos racuna koje smo zaboravili i sad i dalje stoji status izmenjen. Dal je moguce da su prvo obradili zahteve koji su uredni a nove izmenjene i dopunjavane jos cekaju?

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Na moje ime je stiglo resenje i valuta placanja 04.08 a kod caleta je zahtev izmenjen jer se dodavalo jos racuna koje smo zaboravili i sad i dalje stoji status izmenjen. Dal je moguce da su prvo obradili zahteve koji su uredni a nove izmenjene i dopunjavane jos cekaju?

Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne. Moj je isto bio izmenjen, pa je rešenje stiglo prvog dana čim je krenulo...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

kod nas u drustvu ko prvi dobije pare pravi zurku tj neku veceru

one subvencije prve dobio prvi ja al to ajde i ocekivano jer sam prvi i predao---pa se vrteli pilici

sad u foto finisu opet prvi ja---uplata u 12:39min kod mene a kod drugih 12:42,12:44min i jos 12:50min od nas nekoliko

neki imaju valutu 6.8 pa se znalo da oni nemogu da upadnu prvi u sesir

Nazad
Vrh