geci
Član
Svi pisu ali niko da je isplacen
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sumnjam,ja sam se prošle nedelje odrekao žalbe a status i dalje stoji prihvaćen.Nije promenjen u poslat na isplatu.Ја сам се данас одрекао жалбе, тако да ће и исплата сигурно бити ових дана.
rodjak imao za bikove zahtev ozalben za 2024 i sada je ozalben samo sto je 2 stepenJuce stiglo resenje, danas odrekao se zalbe. A inace pitanje, ulozena je zalba na nazimice. Proslo je mesec dana i dalje stoji "ozalben- I stepen". Je li ima neko nekih iskistava sa zalbama?
A ja sam za 3 ha predao 3 setvene jedinice, jedna 33818 cena bez pdv-a a dve su 34545 bez pdv i od 51000 max obracunali mi 48070???za suncokret obracunavaju tako sto naprimer: imas posejano 3.2 ha,kupio si 2 semenske jedinice po 150000 zrna i platio si ih 59000 din bez pdv.Treba ti za 3.2 po njima 224000 zrna. Iznos za podsticaje dobijes po proporciji
300000 semenki : 59000 din=224000:x
x=44053.33 din za isplatu
Edit: sad sam sa chat gpt-jem racunao, posto dva dana pokusavam da ukapiram a ni chat gpt nije nasao resenjeA ja sam za 3 ha predao 3 setvene jedinice, jedna 33818 cena bez pdv-a a dve su 34545 bez pdv i od 51000 max obracunali mi 48070???
Evo ako ne moze ni Chat GPT ja cu da ti objasnim.Edit: sad sam sa chat gpt-jem racunao, posto dva dana pokusavam da ukapiram a ni chat gpt nije nasao resenje
Da, po ovoj proporciji izadje od prilike tako nekako... Nemojte da me pogresno razumete, odbio sam pravo na zalbu, daj sta das, i ovo je super, samo me interesovalo kako su dosli do te brojke, jer mi je bilo logicno ako predam 3 kese suncokreta da cu dobiti max od 17000 ali po njima nije logicno![]()
Takođe istoMeni prešlo u "poslat na isplatu". Valuta 04.08.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Kod refakcije ne stoji valuta (bar ne kod mene) i refakciju ne placa uprava za agrarna placanja. To placanje ide malo drugacije.Poslat na isplatu i meni stoji za refakciju za gorivo vec preko mesec dana xd.Nisto to ne znaci,mogu isplatiti i pred novu godinu.