Meni uplaćena refakcija za jun mesec.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi da sve pise u resenju koja je dalja procedura. Da li znas tacno u koje vreme ste predali zahtev?Jednom kolegi sam radio subvenciju za traktor po predracunu i danas mu stiglo odobreno po predracunu.Koja je dalja procedura?
U koliko sati je predao kolega?Jednom kolegi sam radio subvenciju za traktor po predracunu i danas mu stiglo odobreno po predracunu.Koja je dalja procedura?
Ja sam mu menjao naziv dobavljaca pisalo je mahindra&mahindra a oni trazili da pise mahindra-mahindraKad i ja znaci, moj zahtev u 9:10 ali stoji "u radu" vec nedelju dana.. Kanda nesto nije dobro a kad zovem call centar kazu sve je ok...![]()
Jel i onaj što je sejao lucerku ne treba da dobije subvencije?ako neko nije u stanju da za 30 dana podnese zahtev ni ne treba da dobije pare
onaj koji je sejao tavanusu(psenicu,jecam),normalno da ni ne treba da dobije pare
tako isto i sledece godine
mnogi su vec ostavili ovde kod nas seme za sledecu godinu,sto jecma sto psenice
ima jos kultura za koje se nemogu podneti subvencijeJel i onaj što je sejao lucerku ne treba da dobije subvencije?
Sent from my moto g54 5G using Tapatalk
Vidim sve sifrovano!...koji je razlog sto su te odbili?Izasla lista apv za navodnjavanje.
Opet sam ispusio.
Po xy put haha
Ako znas sifru,pise...?Nzm moram da proverim
Da bre@slobapatrola nici ćaci.![]()
Samo ti da dobijes brate moj, mi ostali nismo bitni.......Da bre